El Ciutat d’Inca posa en marxa l’Escola de Bàsquet

0


El Ciutat d’Inca posa en marxa l’Escola de BàsquetEls nins i nines d’Inca i dels pobles dels voltants ja poden inscriure’s a l’Escola de Bàsquet Ciutat d’Inca que s’iniciarà aquest proper més d’octubre al pavelló de La Salle.

Segons el club “el principal objectiu de l'Escola de Bàsquet del Ciutat d'Inca és la formació esportiva i personal dels nins i nines” ja que “la major pretensió de l'escola és formar nins i nines tant humana com esportivament, procurant que aquests jugadors/es es diverteixin practicant bàsquet”.

Els responsables de l’Escola de bàsquet afirmen que “els nins/es repartits en equips desenvolupen les seves qualitats esportives i participen en competicions”, tot això “amb un objectiu prioritari: que el nen es diverteixi, i per això és important que l'entrenador transmeti il•lusió, ja que això és una cosa que s'encomana.”

L’Escola de bàsquet Ciutat d’Inca va adreçada als nins i nines d’entre 4 i 9 anys (nascuts els anys 2004, 2005, 2006, 2007 i 2008). L’activitat tendrà lloc els dimarts i dijous, començarà a les 17:15 i finalitzaran a les 18:15. Quant a les dates, s’iniciarà el 2 d’octubre del 2012 i finalitzarà el 30 de maig de 2013.


Ens pots fer arribar el full d'inscripció a info@basquetciutatdinca.com o cada horabaixa de dilluns a divendres entre les 17:30h i les 20:30h al pavelló de Sa Creu - https://www.facebook.com/basquetciutatdinca