Signa per demanar a l'Ajuntament d'Inca que rebutgi la proposta de construcció d'un parc temàtic

0



La plataforma Salva Mallorca ha iniciat a través del portal digital d'activisme en línia change.org una campanya de recollida de signatures en contra del parc temàtic Terra Santa que una promotora privada vol construir a la capital del Raiguer.

La notícia que Inserció Immobiliària ha registrat a l'Ajuntament d'Inca el projecte de construcció del parc de temàtica religiosa corria ahir com l'escuma per les xarxes socials fins al punt que es va iniciar una recollida de signatures espontània a través del portal digital change . org que recull també firmes per altres iniciatives populars, en contra de la importació de residus a Mallorca, per exemple.
A través d'aquest portal aquells veïns que ho desitgin poden descarregar-se una instància estàndard i signar perquè l'Ajuntament d'Inca rebutgi el projecte principalment pel seu impacte sobre el medi ambient.

L'estada registrada dilluns a l'Ajuntament d'Inca per la promotora del parc temàtic no sol • licita expressament una autorització per fer-ho simplement sol • licita al consistori «que sigui atès l'estudi d'aquest projecte per part de l'Ajuntament». El regidor d'Urbanisme d'Inca, Felip Jerez, ha traslladat el document als serveis tècnics municipals.

Jerez va adonar del document als representants de l'oposició durant la comissió d'Urbanisme celebrada el dilluns després que el portaveu socialista, Xavier Ramis s'interessés per l'assumpte. El batle d'Inca, Rafel Torres, es troba de viatge aquesta setmana.


Perquè no volem que es segueixi destruint Mallorca.

Signa per demanar a l'Ajuntament d'Inca que rebutgi la proposta de construcció d'un parc temàtic religiós (Tierra Santa) al municipi. Aqui ja tenim el millor parc temàtic, l'illa en si mateixa.

http://www.change.org/es/peticiones/ajuntament-d-inca-no-volem-cap-parc-tem%C3%A0tic-religi%C3%B3s-a-mallorca