L’ESTALVI ÈTIC DE COLONYA CAIXA POLLENÇA UNA PROPOSTA ÈTICA / SOLIDARIA EN EL MON FINANÇER

0

L’ESTALVI ÈTIC DE COLONYA CAIXA POLLENÇA UNA PROPOSTA ÈTICA / SOLIDARIA EN EL MON FINANÇER


FILOSOFIA
COLONYA, continuant amb la filosofía del seu fundador D. Guillem Cifre de Colonya en desembre de 1999, va crear l’ESTALVI ÈTIC, una iniciativa de ‘’BANCA ETICA ’’que sintetitza dos conceptes que suposan la base de l’activitat de COLONYA desde la seva creació, fa 125 anys. Per una part, la tasca financera pròpia d’una caixa d’estalvis i per l’altre, l’Obra Social, canalitzada a través de la FUNDACIÓ GUILLEM CIFRE DE COLONYA.
Dues branques d ́una mateixa entitat, COLONYA, ofereixen mitjançant l’ESTALVI ÈTIC un producte que recull perfectement aquests dos conceptes: FINANCER I ÈTIC / SOLIDARI , pioner al nostre pais.
Aquesta filosofía desenvolupada per COLONYA, desde sempre, aconsegueix amb l’ESTALVI ÈTIC, per les seves característiques, canalitzar les disponibilitats econòmiques de persones o entitats de la societat actual, de cada vegada més sensibles amb els temes que de forma general qualificam com ÈTICS / SOLIDARIS, cap un model de Banca que recuill precisament aquestes inquietuts com a poden esser, el medi ambient, reinserció social, tercer món, ajudes a l’infantessa, ecología, tercer sector, responsabilitat social empresarial, etc..., facilitant l’apropament als problemes i afavorint el compromis.
Aquesta nova manera d ́utilitzar els diners ès va prenent força arreu del món, es coneix com a BANCA ÈTICA, una peculiar manera de veure la Banca des del prisma de l ètica i la solidaritat , una Banca que no té com ùnic objectiu guanyar diners, sinó el desenvolupament d’una tasque , lògicament financera, però respectuosa amb els principis ÈTICS i encaminada a la potenciació , realització i finançament de proyectes ètics i/o solidàries.


Caixa Colonya a Inca

010-Inca
Av. d'Alcúdia, 9
Inca 07300
Telf.: 971881926 - Fax: 971880500


Nº Oficina: 0019
Entitat: Colonya, Caixa Pollença
Direcció: Avenida General Luque
Códi Postal: 07300
Localitat: Inca

Teléfono: 971506034
Fax: 971883319

Web: http://www.colonya.es