“Tercer Concurs de relat curt solidari"

1

L’Associació Finestra al Sud - S’Altra Senalla d’Inca i la delegació d’Inca de l’Obra Cultural Balear convoquen el “Tercer Concurs de relat curt solidari” en llengua catalana, dirigit a joves i adults, que té com objectiu sensibilitzar a la població en la solidaritat mitjançant la creació d’una història curta basada en principis solidaris.
Podran concórrer al premi tots els autors que ho desitgin de més de 12 anys, sempre que l’obra estigui escrita en català, sigui inèdita i no hagi estat premiada en qualsevol altre concurs literari. El certamen comptarà amb dues categories: una per joves fins a 18 anys (categoria escolar) i una altra per adults.
El termini d’entrega dels relats finalitza el dia 5 de maig de 2013. L’entrega de premis es realitzarà dia 22 de juny de 2013 (programa de l’acte pendent de determinar). En aquesta web es publicaran els relats premiats. Llegiu les bases adjuntes per tenir tota la informació.
Aquesta activitat s’inclou dintre d’un projecte de sensibilització de Finestra al Sud que rep el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració, Conselleria de Presidència, Govern de les Illes Balears. Col·laboren Diari de Balears, la copisteria CDI, el restaurant vegetarià i ecològic Es Ginebró i les llibreries Espirafocs, Tot Llibres i Univers Literari.
Adjunt també trobareu els cartells del concurs en color i en blanc i negre. Us convidam a que els utilitzeu per fer-ne difusió.
Premis:
S’estableixen un mínim de tres premis per cada categoria. També es podran atorgar mencions especials.
Els premis es doten amb l’aportació de les entitats col·laboradores. També s’inclouen lots de productes de Comerç Just i lots de llibres del fons bibliogràfic de l’Obra Cultural Balear.
Els premiats, en funció de la seva posició, podran triar entre els següents lots:
Sopar per a dues persones al restaurant Es Ginebró i un lot de llibres de l’OCB. (x2)
Lot de llibres de Tot Llibres i un lot de productes de comerç just.
Lot de llibres d’Espirafocs i un lot de productes de comerç just.
Lot de llibres d’Univers literari i lot de productes de comerç just.
Impressió de quadre a CDI i un lot de llibres de l’OCB.
Subscripció anual al Diari de Balears i lot de productes de comerç just.

1 comments:

Tolita dijo...

Moltes gràcies per la difusió!
A mem si sa gent s'anima.