El Bàsquet Mallorca està molt prop d'una previsible desaparició.

0




El Bàsquet Mallorca està molt prop de ser apartat de la competició pels deutes, acostant-se així a una previsible desaparició.

El Bàsquet Inca encara respira … de moment. Havent lliurat al matí representants del club de la capital de ‘és *Raiguer’ doblers i documentació a la FBIB, ara li toca al Comitè decidir si accepta les garanties presentades pel Básquet Inca perquè puguin competir tant del Junior com el Sènior de Primera Masculina. D'aquesta forma, encara que no jugarà aquest diumenge l'equip sènior la primera jornada de la lliga balear de Primera ‘Torneig Furtat’, el Bàsquet Inca continua viu … a l'espera d'una decisió final.

Una competició que antecedirà a la EBA Balear. Encara que el passat estiu es va fer un intent fallit per crear un grup balear de l'EBA – finalment, només s'ha aconseguit ‘ressuscitar’ la Primera Balear – tot sembla indicar que finalment es jugarà en l'exercici 2014-15 la competició de Primera sota el format d'una EBA Balear, amb la seva pròpia conferència i enclavat en la quarta categoria del bàsquet espanyol. Però, dit això, recordem la primera jornada de la competició que, de pas, serveix per homenatjar la memoria del ja desaparegut Biel Hurtado Arquer.