Presentació de L'ARA BALEARS A INCA / Periodisme i corrupció

0


L'objectiu de l'ARA Balears és aprofitar totes aquestes sinergies. Les contribucions de l'Ara seran fonamentals, però evidentment bona part de la informació i les opinions tenen una perspectiva pròpia, balear.

Volem construir un espai on es pugui parlar amb profunditat de tots els reptes als que haurem de fer front. Obrir un espai a la cultura, a la informació, als reportatges, fomentar el pensament crític, i incorporar els millors periodistes, articulistes i experts per tal de contribuir modestament a la Mallorca que tots volem.

Aquesta iniciativa, tot i saber que pot ser complicada, estam convençuts que junts la podrem fer viable. Volem i necessitam l'aportació de totes les persones que creguin en el projecte per que aquest és un projecte col·lectiu. Un diari se sustenta en els seus lectors. I el compromís del lector diari es concreta en la subscripció que li assegura la recepció diària de tota la informació i els suplements al seu domicili.

Per tot això, duim a terme una sèrie de presentacions de l'ARA Balears arreu de Mallorca. El proper dia 27 de juny a les 20.00h el presentarem a la Sala d'Actes del Museu del Calçat, avda. General Luque, 223 d'Inca. Ens agradaria comptar amb la teva presència. I que en facis el màxim de difusió per arribar a totes les persones que puguin estar interessades en el diari i subscriure's.

Els subscriptors seran els que donaran viabilitat al diari ARA Balears per tenir un referent informatiu i de debat, de millora de la nostra societat, en català. Comptam amb tu per donar continuïtat a aquest mitjà de comunicació amb el que pretenem que les Illes Balears pugi al tren del segle XXI.

Salutacions i moltes gràcies!

ARABalears
www.arabalears.cat
Twitter: @ARAbalears
Facebook: https://www.facebook.com/AraBalears