Concentració Antitaurina a Muro: Info per fer cotxades des d'Inca

0

   
Organitzam una cotxada desde Inca per anar a la manifestació antitaurina de Muro el proper diumenge 23 de juny.
Lloc i hora de trobada: Davant l'IES Berenguer d'Anoia a les 16:30h.
Qui disposi de cotxe i el pugui dur que informi de quantes plaçes disposa i ho anam organitzant. Podem posar un euro per persona per pagar el combustible ( que ho coordini cada conductor amb els que porti).
Informau-me a mi o al mur de qui vol/pot assistir i si pot aportar un cotxe, intentaré coordinar-ho.

Ànims gent!

---------------------------
El proper dia 23 de juny tendrà lloc a Muro la primera cursa de braus de la temporada a Mallorca. Volem fer una crida a tots aquells col·lectius o individualitats compromeses contra la cultura de la sang i la tortura animal per a donar una resposta amplia de rebuig.

La pervivència de la dominació i la tortura animal a la nostra societat, presentada amb normalitat com un fet lúdic i cultural té el seu origen a un sistema que ho considera a tot i a tothom com a mercaderies. L'especisme i el capitalisme es donen la mà per a mercantilitzar, no sols les nostres vides, sinó les vides de la resta d'éssers d'aquest planeta, per tal de fer negoci i espectacle amb la tortura i la mort d'animals que, com nosaltres, són perfectament conscients de la por, la ràbia, el dolor i de la seva mort imminent.

Aquesta lluita és també la lluita per la construcció d'una nova societat, a on la solidaritat, la justícia i la empatia siguin els pilars que la aixequen, en lloc del profit econòmic, la cobdícia, la crueltat i l'egoisme.

Per això feim una crida a donar una resposta combativa i ideològica contra aquesta violència estructural, que amb els animals es vesteix de tradició i cultura, però que en realitat ens afecta a totes.

I totes juntes combatem la barbàrie.

Tauromaquia abolició!

Veganisme és justícia!

https://www.facebook.com/events/182121958621563/?fref=ts