L'Ajuntament cedirà els tiquets a l'entitat Incaviva, que els donarà a les persones que facin donació de menjar

0La Junta de Govern municipal acordarà la propera setmana la cessió a l'entitat Incaviva de les 75 entrades que l'Ajuntament rebrà per al concert de Fito i Fitipaldis que se celebrarà el proper dia 21 a la plaça de toros d'Inca.

Al mateix acord es fixarà que aquestes entrades les repartirà directament Incaviva, amb el requisit que les persones que les vulguin hauran d'aportar aliments per subministrar a les famílies necessitades d'Inca. Incaviva té un programa destinat a cobrir les necessitats bàsiques de famílies sense recursos. Els donatius serviran per incrementar el magatzem d'aliments.

Això sí, es reclamarà als interessats que facin donació d'aliments per un valor similar al cost de les entrades i que volten els 50 euros. Les entrades es donaran per ordre de recepció dels donatius d'aliments, i s'informarà amb antel·lació dels horaris i dies per fer-los.

L'Ajuntament d'Inca havia signat un conveni de col·laboració amb EME Produccions Artístiques, entitat promotora del concert. Entre les compensacions estipulades figuraven la cessió d'un paquet de 75 entrades per a l'espectacle. També hi figura l'aplicació de descomptes de dos euros per cada resident que compri una entrada.

Amb aquesta mesura l'equip de govern municipal vol implicar els ciutadans en causes solidàries per tal que se'n beneficïin persones i famílies que realment ho estan passant malament. Malgrat que des d'alguna formació política s'havia plantejat fer un sorteig pur de dites entrades entre els residents, s'ha descartat aquesta opció, ja que no es considera la més justa ni adequada.