La policia va detenir en Joan Noguera Villalonga el passat dimecres

4

La Policia va detenir el passat dimecres en un domicili de Madrid a l'advocat d'Inca i fundador d'UM, Joan Noguera Villalonga, que estava en recerca i captura des de l'any 2008.

El lletrat, una persona molt coneguda a la localitat, va ingressar a la presó per ordre d'un jutge de Madrid i estava previst que se li traslladés a Mallorca. Li prendrà declaració la jutge del jutjat d'instrucció número 3 d'Inca, que havia ordenat la cerca i captura. Sobre el lletrat pesa una denúncia per estafa que afecta una dotzena de persones, gairebé totes veïnes d'Inca.

El expolític oferia a les víctimes la possibilitat de realitzar un negoci, que consistia en una inversió en un país estranger. Assegurava que si li lliuraven aquests diners en breu termini el tornaria amb un interès molt alt.

Van passar els terminis i Joan Noguera no va tornar un sol euro. Aquesta presumpta estafa ha suposat greus perjudicis a les víctimes. Una dona està pendent de rebre una ordre de deshauicio perquè ha perdut la seva casa. Els indignats del 15-M van paralitzar el desnonament. Diario de Mallorca BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

4 comments:

Rafael dijo...

Juan Noguera ya esta en Prision de Palma de Mallorca espero que pague el daño que a hecho y en compañia de su hijo Jose Noguera Coll.
Saludos a Inca

Anónimo dijo...

se sabe si este individuo sigue en la carcel?

Anónimo dijo...

Sí, este señor (que no individuo), sigue en prisión. Y si algo hizo, lo hizo él, no se debe culpabilizar a sus hijos.

Anónimo dijo...

pues ojalá esten en prisión esta familia de GOLFOS