Els llums oberts de l'Ajuntament: resposta al PSM i a la ciutadania

0


He comprovat a traves dels mitjans que el PSM d'Inca ha denunciat que a l'Ajuntament tenim els llums oberts tot el vespre a l'Ajuntament i que es una despesa innútil i ho ilustra amb una foto de les sis de la matinada. En primer lloc hauria preferit que el PSM m'ho demanàs personalment i li hagués contestat al moment abans d'anar als mitjans i muntar un circ mediàtic d'un tema que no te ferro.

I ara vos explic el perquè. No es cert que tenguem els llums oberts tot el vespre ni les finestres. Les dones de fer net comencen cada dia a les sis de la matinada i obren els llums i les finestres de tot l'edifici per orajarlo. Es fa així per que a les 7 del matí posam en marxa l'aire per que l'edifici estigui fresc quan obre al públic a les vuit. Tenim l'aire posat fins a les 13,30 hores i després s'atura i l'Ajuntament queda tancat. Crec que es de lògica que s'obri i s'oraji per que qualsevol ho fa a casa seva. A més, si les dones de fer net a les sis han de fer la seva feina a les fosques ho duen clar.

Amb franquesa crec que a Inca tenim problemes molt més importants que aquests. Moltes vegades se m'acusa de cercar titulars de premsa fàcils quan intent donar informació als ciutadans i ara podria dir que els altres partits fan el mateix.

Des de l'Ajuntament reiteram el nostre compromís en l'estalvi energètic i econòmic. Hem pres mesures en aquest sentit i continuarem fen-t'ho.


http://www.facebook.com/notes/el-batle-rafel-torres/els-llums-oberts-de-lajuntament-resposta-al-psm-i-a-la-ciutadania/131632086932690