Espectacle eqüestre mai vist a la capital del Raiguer

0


Amb motiu de la celebració del segle de vida de la plaça de toros d'Inca, quinze cavalls menorquins arribaran el 17 i 18 de setembre per realitzar un espectacle eqüestre mai vist a la capital del Raiguer.
El president del Museu Cultural Taurí, Bartomeu Llobera, és l'organitzador de l'esdeveniment. «Tot va començar quan vaig veure aquest espectacle en un altre municipi; em va encantar i vaig pensar que seria una bona idea poder portar aquests cavalls precisament el dia en què es commemora el centenari de la inauguració del plaça de toros».

Demostració
El president i propietari del centre eqüestre 'Equimar', Bartomeu Murillo, és l'encarregat de portar els quinze cavalls procedents del municipi menorquí d'Es Castell. «Es tracta-detalla-d'un espectacle de doma de cavalls menorquins, en el qual la gent podrà gaudir de l'evolució de l'ensenyament d'un cavall des del seu naixement fins que estan preparats per les tradicionals festes menorquines».

D'altra banda, a més de l'espectacle eqüestre hi haurà música i festa per a tots els visitants que s'acostin a aquest espai emblemàtic durant els dies de la celebració.
«S'han col.locat més d'una vintena de punts de venda en diferents municipis, on es podran comprar les entrades per només 5 euros els menors i 10 euros els adults», explica l'organitzador.