El consistori instala noves papereres de gran capacitat

0




L'Ajuntament d'Inca ha posat en marxa la instal lació de cinquanta papereres de grans dimensions en diferents punts de la ciutat.Les noves papereres tenen una capacitat de 90 litres, molt superior a les tradicionals. Estan fabricades amb els residus que ja no es poden aprofitar de la recollida selectiva d'envasos de plàstic.


Per a la seva col.locació s'han triat punts on hi havia més demanda ciutadana. També s'han prioritzat els espais educatius i centres públics on hi ha un gran trànsit de persones.


També s'estan instal.lant els denominats sanecans, uns dispositius destinats als propietaris de cans i en els quals poden dipositar els excrements de les seves mascotes. L'Ajuntament iniciarà una campanya perquè siguin els ciutadans els que proposin ubicacions per aquests receptacles.


La companyia concessionària de la neteja urbana, Cespa, ha assumit el cost d'aquests nous serveis. La inversió supera els 22.000 euros entre els dos tipus de papereres.
Rafel Torres, batle, va presentar ahir el nou servei i aprofità per demanar "col.laboració ciutadana per mantenir neta Inca".