Una dona i els seus fills atropellats a Inca

2



Avui dijous 25 d'abril a les 13;54 una dona d'uns quaranta anys i els seus fills de 7, 4 i 1 anys aproximadament, han estat atropellats quan creuaven per una pas de vianants situat davant l'antic quarter, al carrer General Luque, a on la visibilitat es molt àmplia.

El responsable ha estat un conductor d'uns 50 anys que ha reconegut tot d'una després d'haver-los atropellats que no els havia vist, i just ha frenat quan ja hi eren davant el cotxe.

Com a conseqüència de l'atropellament tots quatre han estat colpejats i han caigut en terra, i el cotxe dins el que hi anava el menor d'un any s'ha endinsat més de mig metre per davall el cotxe.

Afortunadament la velocitat del vehicle no era molt gran i tots quatre han rebut cops no massa greus encara que una ambulància ha fet presència al cap d'uns minuts.

2 comments:

Anónimo dijo...

La veritat és que en aquest carrer sempre existeix aquest risc. Els conductor sempre van molt aviat. I en aquest pas de peatons quasi no hi ha visibilitat. Haurien de tornar a pintar els pasos i no deixar que els cotxes estacionin malament, perquè la majoria de pics no és veu per cotxes estacionats.

Maria dijo...

Lo q pasa apart de q es conductós vagin més o menos aviat, és q sa gent se pense q pq hi ha unas retxas pintadas en terra hi ha una barrera q no dexa passà es cotxos y va molt errada. Es cotxos tenen un punt mort, q a jo a vegadas me dona un bon susto! per sort no m'ha passat may cap accident y toquem fusta! però es peatons haurien d mirà antes d passà si es conductó els ha vist.
Estic contenta de q no hagi arribat a ser greu. Un bon susto per tots.