Decompraseninca.com vol dinamitzar l’activitat econòmica de la ciutat d'Inca

0





www.decompraseninca.com es una iniciativa de l’empresa Beep Informàtica que pretén donar a conèixer les diferents ofertes de productes i serveis que es poden trobar a la ciutat d’Inca.


La nostra intenció es conscienciar al ciutadà de que en els comerços, empreses i professionals locals podrà trobar qualsevol producte i/o servei a un preu competitiu i amb això dinamitzar l’activitat econòmica de la ciutat. De Compres Per Inca i Millorant Inca junten les seves eines per canalitzar aquesta proposta.

Molta de gent, quan li sorgeix la necessitat de comprar una cosa, te la tendència de pensar en les grans superfícies o en comerços de la capital i la majoria de vegades podem trobar el mateix a la nostra ciutat a un preu semblant o millor, i segurament amb una atenció molt més personalitzada.

¡Si compres a Inca afavoreixes el desenvolupament econòmic de la ciutat i en definitiva t'ajudes a tu mateix!


Decompraseninca.com es un portal web que per una banda facilita als professionals la publicació del seus productes o serveis i per una altre facilita al ciutadà la cerca dels mateixos.

El portal està segmentat en categories i gaire be qualsevol producte o servei s’hi pot publicar. Decompraseninca.com no es una tenda online, no es ven cap producte directament des el portal web. Una vegada localitzat un producte l’usuari pot veure a on està d’oferta (comerç,adreça, telèfons, mapa d’ubicació, etc.)