Volta Solidària corrent - IES PAU CASESNOVES

0


 
L'IES Pau Casesnoves, amb motiu de la diada de la marató de TV3 de la lluita contra el càncer, organitza la Volta Solidària corrent o caminant de 8 km, amb el reglament següent:

1.    La Volta Solidària tindrà la sortida dia 16 de desembre a les 10.00 h a les pistes de l'IES Pau Casesnoves. El recorregut de la Volta Solidària serà d'uns 8 km i la finalització està prevista devers de les 11.30 h també, al IES Pau Casesnoves.

2.    El caràcter de la volta és NO COMPETITIU amb l'objectiu principal de gaudir de l'esport i col·laborar amb la lluita contra el càncer.

3.    L'entrega de dorsals es farà al mateix IES Pau Casesnoves a partir de les 9.15 h i fins les 9.55 h.

4.    No hi ha preu per a l'inscripció. L'organització ha decidit que el preu per participar sigui voluntari. Hi haurà berenar a la cloenda.

5.    El recorregut oficial estarà controlat per membres de protecció civil i personal de l'organització.  Per tant, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment. Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.

6.    L'organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels partcipants durant  la volta, ni de la pèrdua o malbé que puguin l'equipament dels participants.

7.    Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l'organització.

8.    L'organització disposarà de l'assistència mèdica necessària i  ambulància.

9.    El fet d'inscriure's a aquesta Volta solidaria implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la Volta.

10.   Tots els menors de 18 anys hauran de dur signat el model d'autorització paterna per a poder participar a la Volta Solidària.
Aqui vos deix el recorregut