Gastroruta de Comerç Just

0

Gastroruta de Comerç Just

Us animam a participar en la primera gastroruta de comerç just de Mallorca, que tindrà lloc aquest dijous 13 de desembre. Finestra al Sud participa, juntament amb resta d’entitats del Grup de Comerç Just de les Illes Balears, en l’organització.

A Inca, els establiments que s’han adherit a la iniciativa són:
- Es Ginebró: oferirà plats amb diversos productes de comerç just, tant en el seu menú de migdia com el del vespre (quinoa, mongetes, xocolata i cafè de comerç just)
- Bar Los Pinos: trobareu xocolata a la tassa de comerç just i les nostres galetes de mel
- Ca’s Misser: han preparat una tapa d’arròs de comerç just amb pollastre al curry picant

Volem agraïr la col·laboració d’aquests establiments, que ens ajuden a donar a conèixer el comerç just.

Imatge en línia 1

Troba els establiments al mapa | Comparteix l'esdeveniment a facebook | Comenta-ho a twitter #gastrorutacj | Més informació a la nostra web


Xocolatada i contacontes solidaris

Dissabte, 22 de desembre, farem una xocolatada solidària a la Plaça de Santa Maria la Major. Posarem una paredeta amb els productes de comerç just des de les 10:30 fins les 13:30, i convidarem a xocolata a tots els que vos acosteu. A les 11:15 h hi haurà l’actuació infantil del clown Emmanuel Dannet, que ens oferirà l’espectacle: El meu petit circ. Hi haurà més d’una sorpresa pels més menuts.

I també us recordam que divendres, 28 de desembre, farem un contacontes al local de Finestra al Sud, com cada darrer divendres de mes. Serà a les 18 hores.

Una abraçada solidària,