Concurs d'Aparadors de Nadal a Inca 2012

0


L'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca ha convocat de nou una edició del Concurs d'Aparadors de Nadal.

Vestim els comerços d'Inca per a Nadal

El pensament generalitzat d'aquest concurs es materialitza en aquesta cridada a la imaginació i l'esforç que implica aconseguir un bon aparador nadalenc per atreure al públic i, a més, contribuir a embellir i animar la ciutat en l'època nadalenca.

L'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca anima a participar al major nombre de comerciants.
El termini límit per inscriure's en aquesta convocatòria és el 10 de desembre fins a les 13 hores. Podran inscriure's al concurs enviant les fotografies de l'aparador al nostre correu electrònic info@assoccome.es o bé a l'oficina de l'Associació c/ Arta, nº 13, Local 2.
Els aparadors hauran d'estar exposats des del dia 12 de desembre fins a, almenys, el 5 de gener fins a les 8 de la tarda, si be els comerciants podran renovar els seus productes exposats en funció de les seves necessitats, sempre que no es modifiqui la decoració de l'aparador presentat a concurs.

Imaginació i esforç

Aquest concurs ho organitza l'Associació de Comerciants i Restauradors d'Inca, amb el propòsit d'animar als comerciants a invertir imaginació i esforç en la imatge dels seus aparadors nadalencs.

Les condicions fixades són :
L'aparador que concursa haurà d'estar visible, a més, haurà de romandre il·luminat durant el període del concurs, com a mínim, fins a les 20.30 hores de la nit.

Els aparadors tindran motius al·lusius a la festivitats nadalenques, destacant aspectes com: qualitat i harmonia, modernitat, innovació, creativitat i originalitat, motius utilitzats per a la decoració, il·luminació per aconseguir l'ambientació, productes utilitzats per als motius i exposició del propi producte.

Jurat i votacions
Per a aquest concurs el jurat serà popular..D'aquesta manera pensem que és una forma de moure a la gent que passegi pel nostre poble i pugui triar l'aparador que mes li agrada.
La gent votarà a través de facebook quin és l'aparador que més li agrada posant un m'agrada a la foto de l'aparador triat.
La fotografia que obtingui més m'agrades, serà la guanyadora. El premi serà el reconeixement públic en diferents mitjans de comunicació.