Fundació Inca Viva i Millorant Inca ajuden a families desfavorides d'Inca

0

 
 
 La Fundació Inca Viva i la Web Millorant Inca varen organitzar el passat 8 de desembre una recollida de taronges a la Finca Agroturisme Son Vivot d’Inca.
La Fundació Inca Viva treballa per ajudar a les famílies desfavorides d'Inca. Famílies sense recursos, amb dificultats per poder menjar i sortir endavant.
Millorant Inca va contactar amb la finca de Son vivot presentant la idea de recollir les taronges i vendre-les al mercat del dijous d'Inca.

 
Els doblers aconseguits es destinaran a la compra d’aliments bàsics.
Degut als temps en què vivim, de cada vegada hi ha més famílies que necessiten ajuda i nins que comencen el dia amb la panxa buida.
Inca Viva i Millorant Inca, amb l'ajuda de diferents col•laboradors al voltant de Mallorca, pretenen ajudar a canviar aquesta situació. Que un nin inquer comenci el dia amb aliment i beure ajuda que un nin tiri endavant i arranqui el dia amb millor peu. Tot això influeix en el comportament de les persones.
Menjar bé és un dret per tots i ajuda a tenir forçes per enfrontar les situacions que ens du la vida.

 
Degut a l’èxit de la venta de taronges al mercat de dia 13 de desembre, Inca Viva seguirà venent taronges a la Fira de Nadal que se celebra al llarg de les festes als principals carrers d'Inca.