L'Ajuntament recupera el concurs i els premis per a les carrosses participants en la cavalcada de Reis

0L'Ajuntament d'Inca ha fet públiques les bases per a la participació de les carrosses en la desfilada de Reis 2013, que incorpora com a gran novetat la recuperació del tradicional concurs i dels premis. A més, enguany es democratitza i modernitza l'elecció dels guanyadors, que es farà per votació popular mitjançant Internet.

La finalitat d'aquests canvis és la d'aconseguir una major participació de la ciutadania en la cavalcada.

Hi podrà participar tothom que vulgui amb un motiu nadalenc, i es repartiran un total de 3.980 euros en concepte de premis. Hi haurà fins a 10 guardons per a les carrosses, que aniran des dels 700 als 200 euros. A més, hi haurà una subvenció de 120 euros per cada cap de colla i fins a un màxim de 480 euros.

Per tal de concursar les carrosses hauran d'anar damunt un camió o remolc d'unes dimensions mínimes de 3 metres de llarg, amb una altura màxima de 3,50 m i un màxim de 2,50 m d'ample. Quedarà prohibit amollar coets durant el recorregut de la cavalcada de Reis.

Les carrosses que no compleixin uns mínims de qualitat, d'imaginació, etcètera, podran ser desqualificades.

Tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a l'Àrea de Participació Ciutadana de l'Ajuntament fins al proper dia 28 de desembre.

La designació de les carrosses guanyadores es farà per votació popular mitjançant Internet. L'Ajuntament publicarà les fotografies de les carrosses a la seva web municipal (www.ajinca.net) i a la pàgina institucional de Facebook. Allà també es podrà participar en les votacions. Els guanyadors sortiran per ponderació entre els resultats de les enquestes als dos llocs d'Internet.

Els veredictes es faran públics el divendres dia 11 de gener. Els guardons seran lliurats pel batle el dilluns dia 14 de gener a la sala de plens.