L'Ajuntament cedeix una parcel · la per construir un circuit de motocròs

1




L'Ajuntament d'Inca signarà un conveni amb el Club 100 Emocions mitjançant el qual cedirà un solar de 4.213 metres quadrats perquè l'entitat construeixi un circuit de motocròs en uns terrenys que formen part del tercer polígon, prop del camp del Sallista.
A canvi dels terrenys el club es compromet a posar en marxa una escola d'iniciació al motocròs per a 50 alumnes que es gestionarà a través de l'Imaf.
El regidor d'Esports, Andreu Gili, va explicar que «l'objectiu és impulsar l'esport de motor» i va destacar que «la instal · lació tindrà un cost zero per al Consistori».
Per la seva banda, el responsable de protocol de 100 Emocions, Pere Mas, va explicar que «encara que a la ciutat hi ha molt seguiment del motocròs no hi ha cap instal · lació on practicar-lo i des de l'Ajuntament s'ha donat llum verda a la construcció del circuit que estarà regulat urbanísticament ».
Està previst que en la instal · lació es realitzen proves del campionat de Balears de motocròs. Ultima Hora BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

1 comments:

Anónimo dijo...

òbviament, com el seu lloc web però és necessari per posar a prova l'ortografia en diversos dels seus missatges. Diversos d'ells estan plens de problemes d'ortografia i que és molt molest per explicar la realitat però, definitivament vaig a tornar de nou.