El PP presenta més de 600 factures extra per sorpresa

0



Independents denuncia irregularitats ja que hi ha comptes registrades al febrer de 2011 i fins al 2012 no van arribar a l'organisme que havia de pagar

La comissió municipal d'Hisenda d'Inca va resultar ahir bastant polèmica. Va estar plena de sorpreses i de l'abandonament del portaveu del PSM, Antoni Rodríguez, per "la improvisació".
La comissió havia de preparar els temes que es debatrien en el ple extraordinari del proper dilluns. En principi, aquest ple es va convocar per aprovar la subscripció d'un préstec per pagar les factures incloses en el pla d'ajust ordenat per l'Estat. Però l'equip de govern va presentar, a més, dos punts addicionals que pretén que s'aprovin en la mateixa sessió. Es tracta d'un paquet de més de 600 factures extrajudicials-per valor d'uns 800.000 euros-i de l'aprovació definitiva del catàleg d'elements protegits.
***

Factures molt endarreridesPer demostrar-Garcia al · ludeix a quatre de les més de 600 factures extrajudicials que ahir es van presentar. Aquestes factures porten el segell del registre d'entrada municipal de dia 22 de febrer de 2011. Són factures que competeixen a l'Institut Municipal d'Activitat Física (Imaf) i que no han arribat a aquest organisme fins a un any després d'entrar a l'Ajuntament. Es refereixen a fulletons i impressions diverses relatives als exercicis 2006, 2007 i 2008.

Diario de Mallorca