Finestra al Sud i OCB: II Concurs de relat curt solidar

0



L’Associació Finestra al Sud - S’Altra Senalla d’Inca i la delegació d’Inca de l’Obra Cultural Balear convoquen el “Segon Concurs de relat curt solidari” en llengua catalana, dirigit a joves i adults, que té com objectiu sensibilitzar a la població en la solidaritat mitjançant la creació d’una història curta basada en principis solidaris.

Podran concórrer al premi tots els autors que ho desitgin de més de 12 anys, sempre que l’obra estigui escrita en català, sigui inèdita i no hagi estat premiada en qualsevol altre concurs literari. El certamen comptarà amb dues categories: una per joves fins a 18 anys (categoria escolar) i una altra per adults.
S’estableixen un mínim de tres premis per cada categoria. També es podran atorgar mencions especials. Els premis estaran dotats amb el que aportin les entitats col·laboradores. També s’inclouran lots de productes de Comerç Just i lots de llibres del fons bibliogràfic de l’Obra Cultural Balear.




El termini d’entrega dels relats finalitza el dia 2 de juny de 2012. L’entrega de premis es realitzarà en un acte públic a finals de juny (pendent de determinar el lloc i la data). En aquesta web es publicaran els relats premiats. Llegiu les bases adjuntes per tenir tota la informació.

Aquesta activitat s’inclou dintre d’un projecte de sensibilització de Finestra al Sud que rep el suport de la Direcció General de Cooperació i Immigració, Conselleria de Presidència, Govern de les Illes Balears. El Diari de Balears, la copisteria CDI, el restaurant vegetarià i ecològic Es Ginebró i les llibreries Espirafocs, Tot Llibres i Vilanova col·laboren amb els premis.

Adjunt també trobareu els cartells del concurs en color i en blanc i negre. Us convidam a que els utilitzeu per fer-ne difusió.


Bases del II Concurs de relat curt solidari (PDF – 139.4 kB)
Cartell del II Concurs de relat curt solidari (blanc i negre) (PDF – 1 MB)
Cartell del II Concurs de relat curt solidari (color) (PDF – 2 MB)

S’altra Senalla
Carrer 31 de desembre, 44
07004 Palma de Mallorca
Telèfon: 971 20 00 50

Correu electrònic: senalla@pangea.org
 Casal de la Pau - S’altra Senalla de Manacor
Carrer Pou fondo, 2
07500 Manacor
Telèfon: 971 55 93 78
Correu electrònic: senallamanacor@gmail.com

 Finestra al Sud - S’altra Senalla d’Inca
Plaça de l’Orgue, 5
07300 Inca
Telèfon: 971 88 40 06
Correu electrònic: finestrasud@mallorcaweb.net