INFORMACIÓ AL SOCI DEL CONSTÀNCIA‏

0FES-TE SOCI ! :
El preu de les entrades aquesta temporada per a partits oficials de lliga de 2ª B continua sent de 15€.  El carnet de soci representa un estalvi significatiu (8€ menys per partit) i el que és més important : instrumentalitza el suport econòmic del soci al projecte del club per a aquesta 2ª temporada a 2ª B.
I es que aprop de 300.000€ per competir a la categoria no cauen del cel i el Constància és en esència una associació esportiva i les associacions esportives en origen es financien principalment amb el sustent dels seus associats. Seria molt important pel futur de la entitat que els aficionats del Constància prenguem consciència d´aquesta realitat i ajudin al club amb la seva qüota anual.

Ja només queden 2 dies per a l´inici de lliga, el teu carnet es pot treure a oficina Nou Camp d´Inca, Univers Literari Llibres i Esparteria Can Toni Blancos.


DEPURACIÓ MAILING "INFORMACIÓ AL SOCI DEL CONSTÀNCIA":
A partir de dia 1 de Setembre el club deixarà d´enviar aquests emails informatius al socis de la temporada passada que no hagin renovat el seu carnet.


PRESENTACIÓ DE L´ESPONSOR PRINCIPAL 2013-14:
Novament el Constància torna a contar amb el suport de KITMAKER, l´empresa de la família Muntaner que per 3ª temporada dona ajut al nostre club (primer amb Binbit i després amb Kitmaker).  Des del club volem agraïr la seva col.laboració i llançar un missatge a a resta d´empreses inqueres i vinculades a Inca perque en prenguin mostra i compareixin per ajudar a la que és pot ser la institució  més popular i representativa de la nostra ciutat, el CE.CONSTÀNCIA.PRESENTACIÓ DE LES NOVES UNIFORMITATS MAKRON PEL PRIMER EQUIP I FUTBOL BASE:
Aquest dimecres dia 21 es va presentar al Gimnàs Illes d´Inca, la uniformitat que usaran els components del club, tant de joc com d´entrenament i competició. Adjuntam una fotografia.CONVENI AMB GIMNÀS ILLES:
També dimecres i a les mateixes intal.lacions es va presentar el conveni que el club ha firmat amb el Gimnàs Illes (a Inca al Carrer Ensenyat).


AVANTATGE SOCIS CONSTÀNCIA AL GIMNÀS ILLES:
Gràcies al conveni amb el Gimnàs Illes, els socis podeu fer la vostra inscripció al gimnàs sense haver de pagar matrícula d´entrada.


MARIMÓN, VIATGE D´ANADA I TORNADA:
El central català de només 19 anys que venia a prova i per ser cedit de l´Espanyol, només ha pogut fer un entrenament amb el Constància. Al dia següent la seva greu lesió de genoll no el va perdonar i es va resentir seriament, motiu pel que el jugador no formarà part del nostre equip aquesta temporada 2012-13.


EQUIP TANCAT:
Amb 21 jugadors fitxats el club dona la plantilla per tancada, sense descartar això sí l´aparició d´un nou central de característiques interessants i preu asequible que pugui aparèixer d´aquí a dia 31 d´Agost.