Surendra Herboristeria Inca: Millora la teva salut de forma natural

0


Vols complementar la teva vida amb algun producte natural que pot afavorir la teva salut?
Ginseng, bayas de Goji, Acai, olis naturals, algues marines, extractes de plantes que ajuden a eliminar retenció de líquids, infusions per reduir l’ansietat i nirvis?

A vegades la vida ens juga males passades o ens trobem dèbil. A l’herboristeria Surendra d’Inca pots trobar tot el que necessites per donar-te una empenta sense les efectes secundaris que duien les medicines modernes d’avui en dia.
La senyora que du l’herboristeria te guiarà amb molt de detall i amabilitat que és el que més et convé- Potser simplement vols reforçar els ossos, o pateixes al·lèrgia durant la primavera. Sigui el que sigui, quasi tot se pot curar amb la medicina natural.
Pega un bot i dur-te’n un “incienso” per ambientar la teva casa.


Surendra Herbolisteria Mallorca
Mare de Déu de Lluc, 17
07300 , INCA (MALLORCA)
971500687


Algues, Àcids Grassos, suplements per l'alimentació, aminoàcids, antioxidants, Ayurveda, suplements esportius, Depuratius i reductors de pes, energètics, enzims, Flors de Bach, fongs, minerals, oligoelements, plantes Combinades, plantes Medicina tradicional Xinesa, extracte de plantes en Capsules, plantes en líquìds, probiòtics, vitamines pel sistema circulatori, sistema immunològic, la pèl, pell i ungles. Bayas de Goji, Incienso, Nag Champa, cafès, espècies, tes i infusions, Teteres
...

Ver mapa más grande