La ronda de circunvalació d'Inca comença el próxim any

0


Després de més de deu anys d'espera, el Consell de Mallorca presidit per Maria Salom, es va comprometre ahir a iniciar les obres de la futura ronda de circumval · lació d'Inca a principis de l'any.
Amb aquest objectiu, els representants polítics de la institució insular i l'Ajuntament es van reunir per exposar l'estudi informatiu que defineix el corredor pel qual transcorrerà la nova infraestructura.

Salom va explicar que «s'ha contemplat una reserva de 75 metres d'amplada per executar la ronda que mesurarà 5,9 quilòmetres». Encara que la reserva d'espai és considerable, Salom va deixar clar que la nova variant mesurarà 3,5 metres per cada carrer, més els vorals i el carril bici. No s'utilitzaran els 75 metres de reserva.

D'altra banda, en l'estudi es preveu que el cost de l'obra sigui de 16 milions d'euros, tot Salom va assegurar que «el cost real que es contemplarà en el projecte definitiu i serà d'uns onze milions d'euros».

El conseller d'Urbanisme i Territori, Maurici Rovira, va dir ahir que «hem començat la redacció de l'estudi de la ronda des de zero i el traçat que es contempla és el més funcional». Així, està previst que la variant transcorri des de la sortida de l'autopista d'Inca, encreuament les carreteres de Lloseta, Mancor i Selva i arribi a la carretera vella d'Alcúdia per tornar a enllaçar amb l'autopista. El traçat final transcorrerà per darrere dels habitatges de Can López.

El batle d'Inca, Rafel Torres, es va mostrar satisfet amb el treball del Consell i va assegurar que «en dos anys Inca comptarà amb la ronda».

L'estudi estarà en exposició pública i després de resoldre les al · legacions es començarà a redactar el projecte. Està previst licitar les obres el proper any.

Comentaris al respecte:

Me ha costado mucho dinero poder vivir tranquila en el campo, ahora, resulta que la ronda casi me pasa por el comedor de mi casa, seguro que donde vive el alcalde es zona no afectada, ademas, esta ronda resultara de un impacto ambiental bestial estropeando el paisaje de los campos de inca, los politicos no saben el descontento que les creará en las proximas urnas, alli nos vemos Torres,mientras tanto haciendo caja y fastidiando a los inqueros.

***

Humo, nos venden humo a los inqueros, ya es la segunda PRESIDENTA DEL CONSELL INQUERA ( ARMENGOL Y SALOM ) que nos venden entretenimientos para distraernos de los verdaderos problemas que nos hechan encima.-

***

Que no nos engañen más!!! la Ronda no es la solución al tráfico de Inca, luego nos quejaremos de que la ciudad queda aislada, NO ES LA SOLUCIÓN !!

***

O sea, no hay dinero para la sanidad, educación, cultura, etc., y si lo hay para hacer carreteras. Un poco de sentido común: o bien a nuestros políticos se les va la olla o hay proyectos que huelen mal por el dichoso 3 por ciento de comisión.

Deixau el vostre comentari al facebook: https://www.facebook.com/millorantinca