PEP JOAN JOIES: taller de joieria artesana a Inca

0



PEP JOAN JOIES és un taller de joieria artesana on es realitzen tot tipus de treballs de joieria: reparacions, restauració, creació de peces noves, joies per encàrrec i idea i assessorament.
Informació general

PEP JOAN JOIES és una iniciativa sorgida després de més de 10 anys d’experiència dins del món de la joieria. L’interès per la joieria de Pep Joan neix arran d’una llarga tradició familiar que ell ha volgut continuar.

Pep Joan va començar la seva formació com a aprenent i posteriorment com a treballador al taller Darmunt S.L. (Palma) que complementava amb cursos en escoles especialitzades com Sa Gerreria (Palma), Metalo Nobile (Florència, Italia), i l’Escola d’Arts i Oficis Adrizar (Madrid) a més de cursos amb joiers d’important renom com Carles Codina o Michael Zobel. Cal sementar que l’any 2005 va ser-li atorgada la Carta d’Artesà i que, posteriorment, rebé la Carta de Mestre Artesà del Govern de les Illes Balears (2008).


A part de treballar al taller familiar, Joyería La Torre (Inca) i a diverses joieries de l’illa de Mallorca, Pep Joan ha treballat als tallers de Majoral, firma reconeguda internacionalment, de Formentera i de Barcelona.

La seva admiració cap a la joieria d’autor i la joieria contemporània, queda reflectida en cada una de les seves creacions, ja que combina tècniques tradicionals i totalment artesanes amb dissenys innovadors i creatius, i deixa al descobert la seva visió particular de la joieria actual, que ha donat a conèixer en nombroses ocasions a través d’exposicions i concursos.


Telèfon
678 41 31 87
Adreça
Pàgina web
Correu electrònic
 
L'horari del taller és de dilluns a divendres de 9.30 a 14 i de 16.00 a 20.00,
llevat del dimecres que de les 11.30 a les 14 està tancat.