L'Ajuntament solicita la gestió de la canera municipal.

0


L'ajuntament d'Inca ha tret a concurs la gestió del servei de canera municipal per un màxim de dos anys. L'empresa que guanyi el concurs haurà de fer front a la recollida d'animals domèstics abandonats i vagabunds tant en sòl urbà com en rústic, així com a la gestió diària de la gossera municipal d'Inca. Encara que la concessió és per un màxim de dos anys, des del consistori asseguren que "hi ha la possibilitat que es prorrogui el seu ús dos anys més si l'equip de govern ho troba oportú".

El pressupost base de la licitació és de 50.796 euros anuals, IVA inclòs i s'ha de comptar amb una garantia provisional de 1.000 euros i una garantia definitiva de 5.000 euros. Les empreses interessades en la concessió de la gossera municipal han de presentar les seves ofertes a l'Ajuntament d'Inca i tenen temps per fer-ho fins a mitjans del mes d'agost.
criteri

L'ajuntament d'Inca assegura que valorarà de manera molt positiva "les empreses que presentin una millora econòmica, una bona relació de mitjans tècnics i humans, així com un projecte de gestió del servei millor que el de la resta de candidats". Així mateix, anuncien que es tindrà en compte les millores del servei que es presentin i que les despeses en anuncis siguin menors a 1.385 euros.

Diario de Mallorca: http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2012/07/25/el-ayuntamiento-licita-la-gestion-de-la-perrera-municipal/782424.html


Horari de visites: de dilluns a dissabte de 10.30 a 13’00 hores (dijous tancat)
Telèfon: 971 14 45 32
Adreça: Carretera Inca- Llubí km 1,4 (al costat de la depuradora)

http://canerainca.wordpress.com/