Els socialistes critiquen que l'alcalde Torres s'hagi anat de vacances.

0

Els socialistes critiquen que l'alcalde Torres s'hagi anat de vacances.

Després de la constitució de l'Ajuntament d'Inca de dissabte passat, els Socialistes de la ciutat critiquen que la primera mesura que ha pres l'alcalde, Rafel Torres, hagi estatanar-se'n de vacances
.
Xavier Ramis, portaveu del grup municipal socialista, ha manifestat que "Rafel Torresencara no és conscient de la responsabilitat que acaba d'assumir ni de la difícil situació que viu la ciutat amb una continua desaparició de comerços, amb taxes d'atur ques'han triplicat en tan sols tres anys, convertint a Inca a la ciutat amb més atur de les Balears "
.

Els socialistes denuncien que "Inca no es pot permetre que els màxims responsables del nou equip de govern abandonin la seva responsabilitat a les primeres de canvi per anar a Moscou durant vint dies i, especialment, ara que arrenca la legislatura".
Torres tenia previst acompanyar els membres del club Quatre Llaunes en el seu viatgea Moscou des de fa temps. El tinent d'alcalde, Felip Jerez, va manifestar ahir: "El PSOE pot estar tranquil, l'alcalde s'ha anat uns dies però aquí vam quedar deu regidorsmés. No hem tancat".