4ª Edició INC'MON Festival

0









Divendres 22 de Juliol de 2011

Un any més torna INC'MON FESTIVAL, música independent en directe a Inca. SEXI SADIE,ZOMBIE KIDS,THE LAST DANDIES + DJ convidats. Així sonará la 4ª Edició d'un dels millors festivals de Música Independent de Mallorca.
La cita Gratuïta, tindrà lloc Divendres dia 22 de Juliol de 2011 a les 23:00h a la Plaça Mallorca d'Inca.

Un any més torna INC'MON FESTIVAL, música independent en directe a Inca. SEXI SADIE,ZOMBIE KIDS,THE LAST DANDIES + DJ convidats. Així sonará la 4ª Edició d'un dels millors festivals de Música Independent de Mallorca.

SEXI SADIE torna causant una gran expectació entre els seus seguidors. Han passat sis anys des que anunciessin el seu adéu.Però ara ens omple d'alegria anunciar que els mallorquins SexySadie es reuneixen per realitzar una gira molt especial, en la qual estaran repassant en exclusiva el millor de la seva extensa i exitosa carrera.

ZOMBIE KIDS, duo impactant de Dj 's que des de Madrid han revolucionat l'escena espanyola del clubbing. Amb actitud punk barregen electro amb house, indie, hip hop, i tot el que se'ls posi a tir. El seu gènere no té barreres musicals i n'és la seva actitud.
Les seves últimes aparicions davant milers de persones en festivals massius com ROCK IN RIO, Sonisphere, FIZ ... no han deixat ningú indiferent. Per això la premsa nacional de la talla de ROLLINGSTONE, Esquire, FHM, EL PAÍS, EP3, MONDO SONORO etc, exalça el seu poder de convocatòria i magnetisme a la pista. Han estat testimoni d'aquesta energia clubs de les ciutats més importantsd'Europa incloent Amsterdam, Munic, Estocolm, Lisboa, Viena, etc.


THE LAST DANDIES, Des de Palma de Mallorca, són una de les esperances del pop-rock independent. Cançons urgents amb vestit clàssic per a un dels noms que més escoltarem en els pròxims mesos. La presentació del senzill el 18 de novembre i l'abanderament de la innovadora nacional, Ràdio 3, han posat a aquests nois que freguen la barrera dels 20 en boca de molts mitjans. Un clar exemple és que al mes de Març la seva cançó 'Ha ha ha' fou inclosa per Dj Amable en el seu top mensual. D'ells el dj barceloní diu: "una de les maquetes més sorprenents i prometedores dels últims anys, el seu directe, ho corrobora"


+ DJ convidats... Així sonará la 4ª Edició d'un dels millors festivals de Música Independent de Mallorca.