Uns 30 nens participen en el concurs de dibuix “que és per a tu un mercat”

0



Uns 30 nens participen en el concurs de dibuix “que és per a tu un mercat”

Aquest matí s'ha celebrat a la plaça del Lladoner d'Inca un concurs de dibuix per a nens i nenes. Han participat més de trenta jovenets que han ofert la seva particular visió del que és un mercat.

Carlos Lara Ramírez, Jonai Simón Baena i Francisca Navarro Díaz han estat els guanyadors. El jurat ha hagut de deliberar llargament tenint en compte la destresa dels nens, a pesar que algun d'ells només comptava amb tres anys d'edat.

El concurs de dibuix s'ha celebrat en el nou mercat ambulant del barri de Crist Rei com un dels actes de dinamització del lloc. Han organitzat l'esdeveniment l'associació de veïns de barri i l'Associació de Comerciants d'Inca. La coneguda empresa Quely, fabricant de les populars galetes d'Inca, ha patrocinat el concurs.

El nou mercat de la barriada va començar la seva singladura fa tres setmanes i està gaudint d'una bona afluència de públic tots els dissabtes al matí. En el recinte de la plaça del Lladoner es poden adquirir de forma habitual saldos dels comerços de la ciutat a bon preu.