22 de Maig: Tast de Musclo de Roca de Maó en Inca

0


Tast de musclo de roca de Maó

Lloc: Mercat Cobert d'Inca

Día: Dijous 22 de Maig

Hora: 11 hores

L'Associació de venedors del Mercat Cobert d'Inca i el celler Can Amer ofereixen un tast de musclo de roca de Maó.
    Es tracta d'un mol·lusc molt benvolgut pel seu sabor. Al contrari del marisc d'altres llocs aquest és salvatge i la seva recol·lecció està autoritzada només des d'abril a octubre. És doncs de temporada. Aquest any la seva recol·lecció s'ha endarrerit a causa del dragatge del port de Maó.
    Després de finalitzar les obres s'ha permès de nou la seva extracció. Fa amb prou feines una setmana que ha arribat als mercats.
    En la proposta de Ca Amer el públic podrà degustar-los a la marinera,  des de les 11 fins les 13 hores. Tenen un fi i exquisit sabor, més intens que els musclos de viver.
Per un preu simbòlic se servirà al públic en general una tapa de musclos i una copa de vi blanc. El recaptat es destinarà a benefici del Menjador Social d'Inca.
    Aquesta iniciativa forma part d'un programa de l'Associació de Venedors del Mercat Cobert d'Inca per promocionar els productes frescos del mercat a la part que ajudar a dinamitzar comercialment els voltants. Des de fa una mica més d'un any l'Associació de Venedors del Mercat Cobert d'Inca i l'Associació de Comerciants d'Inca col·laboren en aquesta tasca organitzant un mercat artesanal pagés i anticuari cada dijous als carrers propers al mercat de proveïments.