Dream Dance Inca - Dance and Drama - escola de dansa

0

Dance and Drama és una escola de dansa i teatre que es troba al municipi d’Inca. La professora que imparteix les classes de Ball i teatre és anglesa de naixement, però mallorquina de cor.
Desprès d’anys viatjant arreu del mon amb artistes com The backstreet boys, Geri halliwell, Boyzone, etc. Ha decidit tornar allà on se sent més a gust, Mallorca.
Amb aquesta escola de dansa i teatre, vol ensenyar a tots els interessats en aquest món els seus coneixements.
Segons ens explica: Següent jo l’única professora, de moment, i tenguent tots els títols necessaris per ensenyar i els contactes necessaris per a que els meus alumnes puguin ser entrenats, supervisats i controlats pel ISTD del Regne Unit, vaig trobar que obrir un centre a Inca seria molt bona idea.
Les classes pels més petits les dirigeix tots en Angles, d’aquesta forma els nins aprenen i es diverteixen a la vegada. Els nins quan són joves no veuen la idioma com una tasca més i aprenen tot amb molta facilitat.


Gèneres de Ball oferits a Dance And Drama

- Ballet clàssic
- Teatre modern (disco, dance comercial, Hiphop, street dance,funky, jazz, batuka, líric, de qualsevol tipus d'estil modern)
- Tap dance
- Dansa nacional, que són totes les danses nacionals diferents de tot el món (en aquest cas seria, boleros mallorquins, jota, ball de bot, sevillanes, flamenc ..., però també d'altres països...)
- Ball de Saló (vals, paso doble ...)
- Amèrica Llatina (rumba, chacha,,,)
- Dansa espanyola clàssica

Drama en Anglès

Fitness
Zumba
Burlesc
Gimnàs de Manteniment
rumbarobis
aerodance

Benestar
pilates
ioga (yoga)
acro ioga
estiraments
dansateràpia


Escuela de artes escenicas, imparte las en Ingles.
examenes I.S.T.D (danza) Trinity London College (Ingles)

656 583 254
601 127 098
https://www.facebook.com/danceanddrama.inca?fref=ts


C/ Barco, 18 
07300 Inca