El Batle d'Inca es marca un 'marianorajoy'

0



El Batle d'Inca es marca un 'marianorajoy'


L'expressió prové de l'edil nacionalista Andreu Caballero i fa referència al fet que, al seu entendre, Rafael Torres, no va respondre en el ple extraordinari d'ahir a cap de les preguntes llançades des de l'oposició en el debat sobre les deficiències de la plaça Mallorca.
Un debat que va deixar per a la posteritat algunes petites perles que, com l'expressió anterior, s'han d'emmarcar en el context de la polèmica generada al voltant dels 'papers de Bárcenas', un escàndol que avui en dia no és aliè a cap debat polític.

Un exemple d'això també va ser protagonitzat pel regidor Caballero, que va culminar la seva intervenció criticant la voluntat del PP de resoldre l'expedient de la plaça Mallorca a la junta de govern i no en el ple municipal. El del PSM va definir aquesta proposta com "colpidora", utilitzant una expressió molt d'actualitat que no va passar per alt en el ple.

Per què? Per què?
Més que un debat polític, el d'ahir va arribar a semblar-se a una roda de premsa de José Mourinho, amb tants interrogants sense resposta. Els tres portaveus de l'oposició portaven moltes preguntes preparades en relació a les irregularitats de la plaça Mallorca, però es van quedar amb les ganes d'obtenir resposta per a cadascuna de les dubtes. Semblava que el PP no tenia moltes ganes d'entrar en detall.

I això que l'alcalde havia deixat abans a tots amb la boca oberta quan va afirmar que l'oposició "té la facultat de preguntar en el ple i no d'afirmar".