Cicle de projeccions antiespecistes: REINO APACIBLE (Inca)

0


Finestra al Sud, Plaça Orient, núm. 10, INCA.

Cicle de projeccions antiespecistes: REINO APACIBLE (Inca)

Per impulsar i facilitar la participació en les nostres activitats de les persones de la Part Forana, el DISSABTE, 2 DE FEBRER, a les 18h, projectarem de nou el documental “REINO APACIBLE” però aquesta vegada ho farem en el local de Finestra al Sud d'INCA (Plaza Orient, núm. 10).

El documental mostra com uns grangers decideixen deixar de matar animals i adopten un estil de vida vegà al mateix temps que funden una granja santuari, anomenada “Farm Sanctuary”, on acullen animals ferits, abandonats o rebutjats per les indústries d'explotació al no ser productius.

Es realitzarà a més una PICADA VEGANA amb aportació econòmica voluntària. Tot el recaptat serà destinat al refugi “Llar de l'Animal” d'Alcúdia.

La idea és passar una bona estona, compartir reflexions, obrir el debat...

IMPORTANT: per no malgastar recursos i poder CALCULAR EL MENJAR A PREPARAR, us demanam que CONFIRMEU L'ASSISTÈNCIA EN EL MUR D'AQUEST ESDEVENIMENT amb un missatge de "CONFIRM ASSISTÈNCIA".

Les que a més vulgueu col·laborar en la preparació de la picada elaborant alguna recepta (sense ingredients d'origen animal), sou benvingudes. Si ens ho dieu abans ens podrem organitzar millor. La idea és que l'esdeveniment sigui de totes i per a totes.