Roben en un supermercat d'Inca

0


Agents de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Inca s'han fet càrrec de la investigació d'un robatori produït, en la matinada, en un conegut supermercat de situat a l'entrada d'Inca, concretament al carrer Jaume I.
Sobre les 05.30 hores, l'alarma de l'establiment d'alimentació es va disparar i es va alertar la Guàrdia Civil.
Ràpidament, una patrulla de l'Institut Armat es va presentar al lloc, van acordonar la zona i van realitzar una inspecció ocular del local comercial.
Pel que sembla i, segons informació a la qual ha tingut accés Diari de Balears, tot apunta que els lladres van accedir a l'interior de la nau del supermercat per un petit orifici d'entrada de ventilació dels aires condicionats.
Els delinqüents, un cop dins i, amb molta rapidesa i efectivitat, buidar les diferents caixes registradores i carregar diverses motxilles amb llaunes de conserva i altres productes d'alimentació.
A primera hora del matí, agents de la Policia Científica i els equips especialitzats en robatoris de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins al supermercat per tractar de recollir proves.
De moment no s'han s'ha practicat cap detenció, però sembla que la investigació va per bon camí i no es descarta que en les pròximes hores es produeixin detencions en referència al cas.
En el moment de produir-se el robatori, l'establiment estava tancat i sense personal treballant. Els delinqüents van forçar les caixes i es van emportar el canvi habitual que les emprades disposen per l'obertura dels seus TPV (Terminal Punt Venda).
El més segur és que en saltar les alarmes, els lladres es van espantar, van carregar amb el primer que van trobar al seu pas i se'n van anar.
Al principi, la Guàrdia Civil sospitava que podien romandre amagats i per això nombroses unitats van realitzar un registre exhaustiu del recinte.