Tanquen una de les dues sortides de l'estació de tren d'Inca

3

L'accès de l'estació de tren a l'andana de la banda de la fabrica de Quelly ha quedat tancat des del 5 de novembre.
En demanar explicacions a l'estació de tren d'Inca, l'unic que m'han informat és que no és una cosa provisional i que quedarà aixi de forma permament.

Aixi que ara una persona que ve des de Palma i davalla a l'andana tancada ha de fer tota la volta per davall les vies del tren, davallar fins el pas per vianants i tornar a pujar. Aixo per una persona major és masa esforç i inecessari quan aquesta andana sempre ha estat obert i el 95% de les altres aturades de tren tenen les dues bandes obertes.
A més, els llums als passos per vianants no funcionen, aumentant la dificultat del pas i el perrill de sofrir un robatori.



3 comments:

Anónimo dijo...

Pues me parece muy mal, porque yo vivo en crist rey y tengo que hacer una buena vuelta para llegar , porque yo trabajo en palma y soy usuaria del tern ,¿Es que no pueden ir a hacer la puñeta a otro sitio? no tuvimos bastante con lo que nos hicisteis a los que vivimos en la barriada de crist rey con lo del tren todavia mas es increibleeee

Anónimo dijo...

Pesima resolucion, ya que esa salida se usa a diario, y el descontrol que se arma en la puerta principal, de todos los coches esperando se hace mas caotico, encima a esto le sumamos las huelgas programadas para mañana dia 8...muy mal para los usuarios del tren, bueno como siempre los que pagamos...

Anónimo dijo...

Asi se dice,inca la ciutat que tu vols jajajaja