Programació de festes i activitats de nadal i reis a Inca 2012

0

Programació de festes i activitats de nadal i reis a Inca 2012

2, 3 i 4 de gener: Recollida de juguetes al local de Proteccio Civil (CArrer d'arta, 13)
Horari de 11 a 14 i de 18 a 21h.

2 al 5 de gener.
Els patges recorreran els carrers d'Inca.
2, 3 i 4 de 17 a 20h
dia 5 de 10.30 a 13.30h

3 i 4 de gener
El gran patge Faruc serà a la plaça d'Espanya
17 a 20h

Dissabte 5 de gener
Cavalcada dels reis 2012 a Inca

A les 17h ens trobarem al pati de l'esglesia de Crist Rei, on saludarem tots els infants que s'hi vulguin acostar.
A les 18h sortir'a la comitiva reial en desfilada pels carrers d'Inca
A les 20h celebrarem una recepció oficial i adoracio a la plaça d'Espanya.
REcorreguts Reial: Costa i Llobera, avinguda General Luque, Ramon Llull, Bisbe Llompart, el comerç i plaça d'Espanyades de les 24 desembre a les 09:00 fins a les 4 gener a les 14:00.
Manualitats, jocs, activitats a la natura, decoració nadalenca, sortides, visita dels patges d'orient, gimkanes i molt més!!!

més informació
illadecultura.blogspot.com

679 824 444

Casal "Sa Fàbrica" 971 507 123

****MERCAT DE NADAL A INCA

De dilluns a dimecres a partir del dimecres 6 de desembre fins el 5 de gener.
Al Carrer Major l'horabaixa.
Diumenge 16 i diumenge 23 tambe hi haura mercat de nadal i els locals d'Inca tendrán obert per fer les vostres compres de Nadal. Trenet de Nadal

24, 27, 28, 29 de desembre i 2, 3, 4 de gener de 17h a 20h.
31 de desembre i 5 de gener de 10h a 13h.
.

***

Inca donarà començament a la Campanya de Nadal amb la celebració avui de la “Nit Blanca”.

Aquest acte d'inauguració es durà a terme a les 18h de la tarda.
Es farà l'encesa oficial dels llums de Nadal a la plaça d'Espanya, que incorporarà
enguany la decoració nadalenca duita a terme amb material reciclat.
 A continuació hi haurà concerts de Nadales a càrrec d'infants de la ciutat , canos de neu i una gran xocolatada.

A les 19.30 hores Micro desfilada a la Plaça d´Espanya.
 Els comerços participants a la desfilada son:
Aann´s, Auba complements,Calid, Heymo,Dada, Innocenti, Lenceria Garau,Misako,Perruqueria M-10, Pieles de Mallorca i Pop Shop.

De les 20h a les 22h, els carrers del centre de la ciutat també es vestiran amb música gràcies a les actuacions itinerants del grup Wonderbrass, que oferirà el seu millor repertori.

Amb aquesta finalitat els comerços de la ciutat adherits a la campanya estaran oberts fins a les 22 hores per facilitar les primeres compres nadalenques amb descomptes especials.

 Els comerços adherits son:
 Aann´s , Auba Complements, Can Darder, Bis TT, Blau Mari, Boutique Class, Calid, Heymo, Can Blancos, Casa Cabrer,Centro Novias,Confort, Cuple,Dada, Ella Novias, Fatto, Forum, Fussyon, Gallery 16, Garlans, Innocenti, Inside, Joyeria La Torre, Lenceria Garau, Llanyflex, Llanyflex Petits, M. Villalonga, Makos, Matas Dona, Misako, Most&Most, Naïf, Navas, Nine Chic, Olimports, Optica Plaça 26, Optica Lluc,Optica Son Amonda, Pieles de Mallorca, Pop Shop, Premaman, Sa Ruta, Sebateria Mercant, Set Nans, Soho, Orsai, The Best, Can Joan Blancos Sabates, Can Joan Blancos Decoració, Tot Temps, Truc, VF, Adolfo Dominguez, Ole, Blan i Marfil, Bellissima, S´Hort de Can Blai, Peluqueria Maxim, Que Locura, Delirium, Ya Toca, Apsara.

De la mateixa manera els restaurants Canyamel, Es Cafetó, Stromboli, Can Conill, Antony´s, Es Ginebró, Celler Sa Travessa, Celler Can Ripoll, Bar Espanyol i (Cafeteria Unic amb reserva) realitzaran els denominats menús blancs a un màxim de 15 euros per tal que després de fer les compres es pugui sopar tranquil•lament a un preu raonable.

Una vegada finalitzat el sopar podreu seguir de festa en els pubs Es Born, Quina Canya, Sa Lluna, Royal, Nits, S´Ona Copes i Café Correus que ens oferiran les copes a preus especials. Copa 3.50€( de les 23h fins la 01.00 h.)

Veniu a la Nit Blanca, vos esperam!!!
Dissabte, dia 1 de desembre, al primer pis del mercat cobert fem un taller per confeccionar el nostre propi calendari d'Advent!

Començarem a les 11 h fins a les 13 hores.
Per participar necessitau una bossa de paper del tamany del que volgueu el calendari, molta imaginació i ganes de fer una manualitat que pot decorar casa vostra tot el mes de desembre.
Va destinat a infants entre 3 i 12 anys, però hi pot participar tot aquell que tengui ganes de passar una estona divertida.
Tendrem material per fer-lo però si voleu dur tissores per no haver d'esperar les comunes pot anar molt bé. Això si, posau el nom!
Na Francisca Villegas (va esser educadora ambiental de l'ajuntament i l'artista que va fer i coordinar el betlem de l'Ajuntament l'any 2011) s'ha brindat a ensenyar-nos com es fa.
Veurem com convertir una bossa de paper de comerç en una autèntica obra d'art personalitzada.
Vos hi esperam!

Programació d'activitats de nadal i reis a Inca 2012Dissabte 15 de desembre, a les 9:30 (aula de natura del Serral de ses Monges)
Preu per material: 8 EUR

Inscripcions fins 12 de desembre
(Area de serveis: tel gratuit: 900 210 937