I Crono Escalada Puig de Santa Magdalena (Inca)

0


L'organització espera 250 inscripcions en aquesta primera edició

El recorregut cobrirà una distància total de 4,3 quilòmetres i té com a aspecte més destacat que es desenvoluparà a l'inrevés d'una cronoescalada normal, és a dir, es partirà del cim del puig, vora l'ermita, per descendir i cobrir l'ascens a la segona part de la prova per acabar al mateix puig.

L'organització correrà a càrrec del Club Atletisme Inca Garden Hotels, que ha tengut el suport municipal mitjançant la Policia Local, el Servei de Protecció Civil i les ambulàncies.

Les inscripcions es poden realitzar ja, a través de la web www.elitechip.net, i hi haurà un nombre màxim de 250 participants. S'espera que les places s'esgotin, perquè en aquests moments ja hi ha més de 100 inscrits que pagaran entre 10 i 20 euros segons siguin o no federats. Les inscripcions es tancaran el dijous dia 11 d'octubre a les 20 hores.

La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tengui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 3 €.

Hi haurà obsequi per a tots els corredors, a més d'un sorteig per als partipants, en el qual prendran part amb el seu número de dorsal.

Tendran premi els tres primers classificats de la categoria general masculina i femenina, i també per als tres primers de les diferents categories, que no seran acumulables. Hi haurà premis per als tres primers corredors locals.

Des de l'organització es destaca que aquesta prova ve a cobrir una demanda que existia al municipi per part dels aficionats i que és puntuable per al Campionat de Balears de l'especialitat.