El facebook del Batle d’Inca Rafel Torres ha quedat tancat

3



El facebook del Batle d’Inca Rafel Torres ha quedat tancat desprès de rebre varies crítiques per part dels ciutadans inquers

Al llarg de l’any han estat moltes les queixes que els inquers i inqueres han anat penjant. Això no és cap excepció si ho compares amb el facebook de batles d’altres municipis. Les xarxes socials s’han convertit en un dels mitjans més utilitzats per opinar.

Alguns opinen que el Batle va decidir tancar el seu facebook quan el passat dilluns 8 d’octubre un inquer va penjar un comentari demanant la seva dimissió i que la gent fes clic a “M’agrada” si hi estava d’acord. En poc temps el comentari va rebre més de 110 “M’agrades” i varis comentaris poc respectuosos cap al Batle i la seva manera de governar l’Ajuntament d’inca.

3 comments:

Brocheastur dijo...

Mira el facebook,vino muy bien antes de las elecciones,tan amable contestando a todos.Pasadas las elecciones ya la cosa se fastidio un poco,y ahora mejor cerrarlo y ya esta.Tan simple como eso.

Anónimo dijo...

Antonio Medarde.
Cada uno puede hacer lo que quiera con su facebook, bien ha estado el tiempo que ha estado abierto.
Siempre se puede ir al ayuntamiento a quejarse uno.

andrea garriga dijo...

molt cobart el qui emprava la pagina per lo que no te collons de dir a la cara, pero tambe mal que el batle no hagues denunciat