Inici de les obres d’asfaltat a la Gran Via Colon

2





AVÍS DE LA POLICIA LOCAL:

Inici de les obres d’asfaltat a la Gran Via Colon el proper dilluns dia 27 d’agost.

L'avinguda romandrà tancada des de la rodona de
l’avinguda Jaume I, quedant prohibida la circulació de vehicles durant tots els seus trams en sentit d'entrada, fins a l’avinguda General Luque.

No es veurà afectat, en cap cas, la calçada en sentit de sortida, a la qual es podrà accedir des de la referida avinguda General Luque.

Les obres tenen una durada prevista d’una setmana.

No obstant, i amb motiu del mercat, el dijous dia 30 d’agost no hi haurà obres i la circulació estarà oberta, tot i que les condicions de rodament no seran òptimes per estar l’asfalt rebaixat uns 5 centímetres.

Es prohibirà l'estacionament a partir de les 06.00 hores del dilluns, per la qual cosa s'hauran de retirar els vehicles que hi romanguin després d'aquesta hora.

Demanam la vostra col·laboració.

2 comments:

Anónimo dijo...

Las dos avenidas estan fatal,espero que no se gasten el dinero de los inpuestos de todos los ciudadanos,en tonterias y arreglen toda la avenida.

Anónimo dijo...

Señor alcalde se nota que solo pasea por una parte de la avenida, la otra tambien esta fatal. Todos pagamos los inpuestos, y por ello tememos derechos de pedir vivir en condiciones y sin tener, que ver como se esta deteriorando toda la avenida, con los arboles todos enfermos y que producen unos bichos que pican y no se mueren.gracias señor alcalde