NEIX UN NOU PROJECTE, EL CIUTAT D'INCA BÀSQUET

0

Davant la incertesa que regna sobre el futur del Club Bàsquet Mallorca i la possibilitat de que no es pugui competir la propera temporada ni a les categories superiors ni a les categories de la base informam:

La nova Junta Col·laboradora, que, en un principi, es va crear per ajudar a la gestió de la Base del Club i amb el fi d’assegurar la seva continuïtat i havent informat mitjançant burofax a la directiva del Bàsquet Mallorca, ens hem vist en l’obligació de crear un Club completament nou, el qual compta amb el recolzament de l’Ajuntament d’Inca i la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Aquest canvi, no afectarà als jugadors, ja que els entrenadors i les instal·lacions per a entrenaments i partits, seran les mateixes. El que si canviarà serà que la nova Junta Col·laboradora tan sols farà feina per a les categories de base, i estarà formada per pares i amics d’aquest esport nostre que és el Bàsquet i no tendrà cap relació amb la Directiva anterior.

Aquesta mesura s’ha pres única i exclusivament perquè els equips de la Base puguin sortir a competir, ja que, tal com ens han assegurat a la Federació, si a l’hora de començar la temporada, els problemes d’endeutament no s’han resolt, cap equip podrà competir sota el nom del Club Bàsquet Mallorca.

Amb aquest escrit volem transmetre tranquil·litat a tots els jugadors i a les seves famílies, però també comunicar-vos que, si no es pren aquesta mesura és ben probable que no es pugui entrar dintre de la competició Balear. Esperam comptar amb la vostra confiança, ja que agafam aquest nou projecte amb molta il·lusió i ganes de fer feina.

En tot cas, esperam que el Bàsquet Mallorca pugui resoldre els seus problemes per poder gaudir de bàsquet de primer nivell a la nostra ciutat, i sempre estarem disposats a donar-los tota s’ajuda que ens sigui possible.

En breu es crearà una pàgina web a on es penjarà tota la informació, també podem rebre tots els vostres suggeriments o bé les vostres consultes per a qualsevol dubte que tengueu a basquetciutatdinca@gmail.com