Tonino Carotone, Plaza de Toros de Inca, Septembre 2012

0

8 de setembre a la plaça de bous d'Inca


Tonino Carotone és el pseudònim d'Antonio de la Cuesta, un cantautor espanyol nascut a Burgos el 9 de gener de 1970. La seva infància i gran part de la seva joventut transcorren a Barañain i Pamplona (Navarra) .1 S'ha confessat enamorat des de sempre de la música italiana, país al qual va viatjar per primera vegada el 1995 amb altres insubmisos al servei militar espanyol.

Va trobar l'èxit a Itàlia amb el tema Me cago en l'amor pertanyent al disc Mondo difficile publicat el 2000.

El 2003 torna a fer parlar amb el seu àlbum Senza ritorno. Successivament ha participat, en dues cançons del disc Malacabeza costat de Arpioni (2005). El 2006 publica juntament amb l'escriptor Federico Traversa, el llibre Il Mestre dell'Ora Brava.

Abans d'emprendre la seva carrera com a solista, va formar part dels grups Tijuana in Blue i Kojón Prieto i els Huajolotes, grup que va ser molt peculiar per les seves ritmes folk-ranxer i les seves cançons reivindicatives en clau d'humor, aconseguint igualment un bon nombre de vendes de discos i actuant en quantitat de concerts.

Grups convidats: Espontanius Jazz - La Vereda - Dj Peter Punk

Compra la seva entrada a Ticketmaster: http://www.ticketmaster.es/nav/es/musica/inca/plaza_de_toros_de_inca_994j/tonino_carotone/index.html?q=tonino&t=fast


Tonino Carotone en Inca Mallorca tous 2012