Troben penjats a un home i al seu fill de 5 anys a Inca




La Guàrdia Civil ha trobat aquesta tarda un home penjat en el buit de l'escala de l'edifici on vivia a la localitat mallorquina d'Inca, i al seu fill de 5 anys també penjat a la cambra de bany del domicili. Els agents investiguen encara les causes del succés i encara no ha proporcionat cap hipòtesi del que ha passat, ja que els agents es troben en aquests moments recollint dades per a la investigació.

El tràgic succés ha tingut lloc a les 16.50 hores, quan un veí de l'immoble, ubicat al carrer Muntanyes, número 77 d'Inca, ha trobat penjat l'home en el forat de l'escala de l'edifici, de manera que immediatament ha cridat al 112 , que, al seu torn, ha donat avís a la Policia Local d'Inca.

En arribar, els agents han entrat al domicili de l'home i han trobat el seu fill de cinc anys penjat a la cambra de bany, pel que han donat avís a la Guàrdia Civil i la mare del menor que no es trobava a la casa en el moment dels fets.

Es dóna la circumstància que el nen havia complert cinc anys aquest dimecres, mentre que no constava cap denúncia per maltractaments contra l'home que ha estat trobat penjat.

La Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Palma s'ha fet càrrec de la investigació i, en aquests moments, es troba en el lloc dels fets, al costat de la Policia Local d'Inca.