LA VEU INQUERA: Febrer 2012


Recolecta de queixes i suggerencies per part del Inquers
Publicats al mur del Batle rafel torres al febrer del 2012Sr.Torres...Avui en arribar a ca meva m´he trobat amb el meu home bastant indignat ja que no ha pogut deixar el cotxe dins el parking perque hi havia un aparcat davant la porta del mateix...dit això li explic i a mem si aclarim qualque cosa...tenim un pis desde fa sis anys amb parquing inclós comunitari amb vado permanent concedit per l'Ajuntament d'Inca a l'any 2005 data en que ens varen entregar el final d'obra de sa finca, bé doncs ara ens diuen que el mateix ajuntament després de sis anys diu que es parquing és IL.LEGAL!!!! sense cap tipus d'avis lleven sa retxa groga que delimita el lloc de l'entrada i ens porten la placa des vado que la comunitat va pagar les taxes pertinents al seu moment....bé, som 24 veinats a 50 euros cada veinat a l'any per es vado més una plaça de parquing que al seu temps ens va costar 12000 euros a cada un......dic jo que es final d'obra el firma s'Ajuntament,no???ara deman jo, a on son els nostres dotbes si és vera que el parquing és IL.LEGAL? Per què es donen compte pasats sis anys, i no abans de COBRAR???no vull faltar a ningú però és per dir-vos POCA VERGONYA com a representant de la Batlia d'Inca i l'Ajuntament..agraïria una resposta per part de qui correspongui així com dir-li que es ben normal que estiguem tots força emprenyats.
M'agrada ·  · 31 gener a les 22:38 ·

***

tengo una pregunta para mi importante aunque a usted le parezca un tonteria, porque cada vez que en este facebook se habla de recortes o del misterioso dinero que ha aparecido en inca se desvian los temas a la lengua, (por ejemplo) no se dan cuenta que es muy descarado? estoy a favor de la conservacion de la lengua y la cultura pero quiero saber que pasa en inca con la administracion, de donde ha salido ese dinero? que pasa con el prestamo que se pidio? los recortes en sanidad y educacion? trabajo? ayudas?.... siempre se desvian estos temas y nunca tenemos respuestas. mas que una pregunta es una reflexion, porque creo ke todos sabemos el porque, la pregunta es CUANDO VAMOS A TENER RESPUESTAS, a los temas que aunke le resulte incomodo hablar de eso nos merecemos respuestas.
M'agrada ·  · 1 febrer a les 15:17 ·

***

Senyor batle me podria explicar amb quin consentiment han montat una tanca a la qual posen taules i cadires davant d'un nou comerç situat al començament del carrer mostra. Estan ocupant dues places d'aparcament i a Inca això escasetja. Esper la seva resposta, gràcies.
M'agrada ·  · 2 febrer a les 19:49 ·

***

com pot ser que se llevin places d'aparcament per posar taules i cadires d'un bar?es alucinant pocs aparcaments que hi ha a inca i que les llevin per això no ho entenc... com moltes més coses
M'agrada ·  · 2 febrer a les 20:47 ·

***

Bon dia sr Batle, voldria saber perque els alumnes de Ponent encara no gaudeixen del pati nou ???? Es que vostè va puplicar en aquest mur que després de les vacanses de Nadal ja estaria llest..... ja tenim el Febrer aquí !!!!! Esper la seva resposta... Gràcies
M'agrada ·  · 3 febrer a les 10:27 ·

***

extret del seu full electoral "Rafel Torres aprovarà demà una congelació total dels imposts i taxes per als propers anys mentre duri la crisi econòmica" ... "No podem castigar més les butxaques dels ciutadans en uns moments en que ho estan passant malament"
En què queden aquestes paraules? Saps que ho és de fàcil prometre coses en campanya
M'agrada ·  · 3 febrer a les 14:55 ·

***

Sr. Batle.... Escric d nou per dir-li q hi ha tornat haver un altre acc. D transit a la cantonada del carrer gral. Weyler amb Borja Moll... Per favor es pot fer algo? Sempre estic trucant al 112... I la veritat... Es podria evitar...
M'agrada ·  · 3 febrer a les 16:16 ·


****


Me pregunto, porque la caca de los perros se tiene que recoger, que me parece muy bien y los demas animales ,como los caballos no
M'agrada ·  · 5 febrer a les 15:06 ·

***

Me pregunto, porque la caca de los perros se tiene que recoger, que me parece muy bien y los demas animales ,como los caballos no
M'agrada ·  · 5 febrer a les 15:06 ·

***

L'El Batle Rafel Torres
M'han comunicat que demà la brigada municipal arreglarà l'aparcament públic que tenim al carrer Glòria amb el permís d'un particular. Per tant durant tot lo dia no es podrà utilitzar. Perdonau les molèsties els que hi anau habitualment.
M'agrada ·  · Comparteix · 7 febrer a les 12:09 ·


***

Hola Rafel, avui es dia 7 de Febrer segons va dir despres dels Reis el pati de Ponent quedaria llest. Havien de esser 4 messos si no record malament, hi ja son 5. Ens podria dir quant estara acabat per favor, quin problema hi ha, o que manca per acabar. Gracis
M'agrada ·  · 7 febrer a les 21:21 ·


****


Senyor batle avui a las 21:00h he passat per sa plaça orient i sa plaça mallorca he trovat que esteia molt a las fosques ,faia com a por passetjar per allà tan a les fosques, en canvi se avinguda reys catolics trop que esta massa iluminada....No seria millor aturar un parell de faroles de sa avinguda i encendre alguna a sa plaça orient ?
M'agrada ·  · 7 febrer a les 22:54 ·

****

El Ayuntamiento de Inca paga cada año religiosamente 10000€ en concepto de alquiler (subvención encubierta) del palco presidencial para una sola tarde de corrida en la plaza de titularidad privada en una actividad privada mientras el Govern adeuda a las asociaciones de discapacitados de Mallorca mas de 11.000.000 de €! Los discapacitados se quedan en la calle mientras los apoderados y empresarios taurinos cobran del dinero público y los declaran bien de interes cultural! Asi nos va! Los maltraradores de animales por encima de los discapacitados y sus familias! Señores gobernantes por favor!
M'agrada ·  · 8 febrer a les 18:44 ·


***

Más ayuda para gente sin hogar, personas discapacitadas y menos dinero para palcos en su Plaza de Toros esta temporada taurina. Más que nada para que no lo incluya en los presupuestos. MAS AYUDAS Y MENOS MALTRATO.
M'agrada ·  · 8 febrer a les 19:35 ·

***

Por primera vez en 15 años se destruye empleo en Salud y Educación
M'agrada ·  · 9 febrer a les 12:26 · Hola Sr. Batle, en el carrer Canonge Payeras ( entre viatges canals i xl basics) s'esta formant un "socavón" que día a día es va fent mes gros i perrillos pel transit de cotxes.
Preg es faci alguna cosa per solventar aquest problema que ens crea als veins de la zona.
Moltes gracies i esper la teva resposta...
M'agrada ·  · 9 febrer a les 23:52 ·

***

Sr Alcalde; ¿Se aplicará en Inca la misma ordenanza a cerca de las mascotas? ¿se multará a aquellos que no cumplan con estas normas?.Creo que Inca se lo merece. ¡Gracias!
M'agrada ·  · 10 febrer a les 13:55 ·

****

Sr. Batle: vull donar-li les gracies per haver respost tan rapidament a la meva peticio; a la fi s'ha pintat i s'ha posat una senyalitzacio d STOP al carrer Gral. Weyler cantonada amb Borja Moll.
Gracies
M'agrada ·  · 10 febrer a les 16:34 ·

***

da le la enorabuena a Rajoy y a Bauza por que mas de sacarnos de la crisis nos meten mas en ella y mas que sacar gente del paro abra mas paro por que les estais dando el poder a los empresarios
M'agrada ·  · 10 febrer a les 22:45 ·

***

Sr. Alcalde la calle Formentor a diario es un peligro para laseguridad vial. Se trata de una calle por la que los vehiculos pasan en doble sentido son que exista espacio para ello. ¿Cree que podria utilizarse solo en uno? El mismo problema ocurre en el tramo de doble sentido de la Av. Alcudia.
M'agrada ·  · 11 febrer a les 13:41 ·

***

Se anula las clases d ceip miquel duran i saurina por falta d calefaccion
M'agrada ·  · 13 febrer a les 09:05 a prop de Inca ·

***

QUERIDO ALCALDE USTED ME DIJO QUE LE RECORDARA PASADO UN TIEMPO SU COMPROMISO A RESOLVER NUESTRO PROBLEMA EN LA CALLE ANTONI MARIA ALCOVER. (este problema lo hablamos usted y yo en agosto del 2011)
Sr Rafael en la calle Antoni maria alcover se han colocado tres farolas todas ellas en la parte de arriba que dan a la plaza d`es lladoner le recuerdo que segun lo que hablamos con usted faltan por colocar aun dos farolas una a la altura del numero 77 y otra en la esquina con la calle antoni maura donde hay un letrero que dice guardia civil de trafico.Ahora mismo tenemos un trozo de la calle bien iluminado pero mas de la mitad a oscuras,esta semana sin ir mas lejos en la parte oscura de la calle ha habido varios robos en coches de vecinos,han roto los cristales y han robado lo del interior.Esperando cumpla con lo que nos prometio le mandamos un abrazo en nombre de todos los vecinos.
M'agrada ·  · 13 febrer a les 12:30 ·

***

vaya vergüenza de comida en el hospital de inca usted cree que a un emfermo ay que ponerle un dedo de sopa pa cenar da vergüenza alcalde

M'agrada ·  · 13 febrer a les 22:25 mitjançant BlackBerry Smartphones App ·

***

¿Cuanto costara a los ciudadanos que unos privilegiados dispongan de wifi gratis? cuando digo privilegiados no lo digo de forma despectiva, lo digo por los ciudadanos que viven cerca de lugar donde se pondrá la linea gratis que desde sus casas o negocios podrán disponer de este servicio de forma gratuita..
M'agrada ·  · 15 febrer a les 08:50 ·

***

señor torres una pregunta como esta el tema de la famosa ronda de inca??
M'agrada ·  · 15 febrer a les 11:54 ·
A la Carmen Monedero Bonillo i a 2 més els agrada.

El Batle Rafel Torres Se està redactando el proyecto definitivo. La previsión es que se acabe y se saque a concurso la obra antes de finales de año para empezar las obras justo después.

***

Bones Rafel:

Com usuari els meus fills del pavelló de Sa Creu ja fa uns quants mesos que hi ha uns forats a les parets , fant molt fei, donan l´impressió de falta de manteniment i de conservació i també fa unes setmanes que un vidre del bar que dona a la pista esta romput amb perill pels nins que practican l´esport.
Només un poc de manteniment i conservació i donaren una bona imatge a la gent que practica l´esport i els altres equips que venen de fora i veuen les instal.lacions.
Esper que aquestes deficencies es arreglin aviat, ja el t´ho vaig dir el dia de la presentació dels equips base
M'agrada ·  · 15 febrer a les 21:44 ·

***

Bon dia Sr. Batle, desde fa un parell de mesos, (octubre concretament) al parc de davant la Policia Local ja no hi ha l'engronçadora per nins petits, aquella que en la que els nins quedaven subjectes sense perill de caure, hi ha la cadena enrodillada a la engronçadora i res mes, se que es un cosa quasi insignificant pero li agrairia molt si pogues possar-la una altre vegada i aixi els menuts com el meu hi podrien tornar a jugar sense perill, moltes gracies per adelantat.
M'agrada ·  · 16 febrer a les 10:15 ·

***

Hola, quisiera saber a que es debido que la calle Crist Rey lleve varias noches a oscuras y según tengo entendido varias calles más también, le comento que es un peligro pues hay trozos de acera que están sin embaldosar, ayer noche mi padre sufrio una caida y menos mal que no se hizo más que cuatro golpes, peró comprendera su enfado ya que estava todo a oscuras.
M'agrada ·  · 17 febrer a les 18:02 ·

****

gracias por el exito de la rueta y que no se pierdan las costumbres de la particpacion de los colegios,espero que la RUA sea igual
Ja no m'agrada ·  · 17 febrer a les 18:57 ·

***

Gracias por poner el tema de las bolsas. Yo komo propietraio de un can se agradece aunke kre ke se deberia vigilar ke la gente las use y sino multon asi de klaro, pk ninguna persona o niño ha de pisarlo y al menos en mi zona es muy bonito abrir la puerta al perro, ke haga sus necesidades y mirarle desde la ventana pk hace mucho frio.
Seguro ke kon un par de multas se soluciona el problema.
Gracias
M'agrada ·  · 18 febrer a les 22:22 ·

****

Sr. Alcalde. Hoy al pasar pocr delante del I.E.S Pau Casesnoves me he preguntado ¿Por esta calle se circula en doble sentido o me he equibocado yo? A falta de señales los dos vehiculos circulabamos correctamente pese a no poder pasar los dos juntos. Suerte de los aparcamientos de minusvalidos que me han permitido apartarme para que pasara el otro vehiculo. Como ya le comente con la Calle Formentor y ahora en esta creo que para evitar accidentes, por donde no hay espacio no pueden ser vias de doble sentido.
M'agrada ·  · 20 febrer a les 13:21 ·

***

El motivo de este escrito es por la limpieza de las calles. Yo vivo en la calle castell de bellver, y desde el sabado dia 18 no se pasado a limpiar bien la calle. Cuando se desmonto la carroza de la asociacion de vecinos ellos quitaron lo gordo pero el lunes dia 20 la persona que barre la calle paso de largo. En este caso que se debe hacer?.Ya han pasado 3 dias. Y al rededor de los containes de basura que hay en la esquina paralela a la c/ mandrava parece un vertedero al rededor de los containes. Muchas gracias.
M'agrada ·  · 21 febrer a les 11:29 ·

***

Apreciat Rafel , Sé com sap totom que les cosses estan molt malament i que els doblers no bastan `per a tot, peró ja que pagam per reciclar escombros que deprés es reutiltzen i que es venen molt barat,¿que no es podría mirar de tapar els forats del camins veins al poble,p.ex.camí SON GUAL,el de resquell, el de ses cimenteres i altres ? ja que el ajuntament te camions i personal nomes es tractaría de comprar el codols reciclats.,Crec que els veins que viuen per fora del poble ho agrairian.
M'agrada ·  · 21 febrer a les 14:48 ·

***

Ruego por favor ya que el ayuntamiento hace un gasto en las bolsas de basura no las usen para congelar comida. En la Calle Joan Alcover los dis packs se agotaron en menos de tres horas. Joder kuanto kagan los perros o ke jeta tiene la gente. Por favor sr alcalde si no es mucho pedir si es ke no li hacen x algo especial ke metan el pack dentro komo toka pk lo dejan fuera y solo las enganchan una parte.
Gracias
M'agrada ·  · 21 febrer a les 19:50 ·

***

Sr. Alcalde. Felicitar al consistorio por la colocación de papeleras para recoger excrementos de perro en Cristo Rey (A ver si los dueños de los perros las usan). Ahora nos toca recibir papeleras de las de toda la vida que no hay.
Ja no m'agrada ·  · 21 febrer a les 21:50 ·

****

Es una pena todo esto. Hemos llegado a un punto que ya roza lo absurdo, los que habitualmente escriben en este perfil y los que lo leen... últimamente estamos asistiendo a un cumulo de despropósitos que por mi parte creo que ya no merece la pena interactuar en el. Amenazas, insultos,.... La idea de este perfil me parece fantástica, poder decir al alcalde lo que esta bien y lo que no de la ciudad. Por mi parte creo que siempre debe ganar lo que esta mal, por que lo positivo se sobre entiende en su mayoría que simplemente es cumplir con su deber como dirigente de nuestro pueblo o ciudad. Lamentablemente esto ya parece el Sálvame ( con todos mis respetos para dicho programa, que si se emite es por que tiene gente que lo ve) aunque a veces creo que es mejor seguir programas de estos, por lo menos te ríes y te evades de la triste realidad. Que Inca no esta pasando un buen momento creo que todos lo tenemos claro, a mi modo de ver el alcalde no lo esta haciendo bien, así como la oposición también lo tengo claro. Ahora llegar al punto al que se esta llegando creo que por mi parte digo basta. Seguiré enviándole al alcalde todo aquello que crea que esta haciéndose mal pero este hilo prefiero no leerlo con asiduidad, por que ha llegado un punto que roza lo esperpentico. Lamento si en algún momento he podido ofender a alguien, sirvan desde aquí mis disculpas. Por cierto con este escrito no me pongo de ningún bando, creo que en ambos lados hay algo de razón y que ya somos mayorcitos cada uno para entender hasta donde llega el juego democrático y legal.
M'agrada ·  · 22 febrer a les 15:56 ·

***

Creo que pueden retirar el adorno de Bones festes de la fachada consistorial.
M'agrada ·  · 22 febrer a les 20:21 ·

***

Sr. Batle i per quant se netejerà el solar de propietat municipal del carrer LLubi (darrera les "casses del mestres")? Pensi que ara estàn amagades però en tornar el bon temps tornaràn les rates.
Pel que diu a un altra fil, la llista d'espera de la brigada municipal ja deu ser com les del metges del H.C. Inca.
I no li demàn per arreglar la voravia... supòs que no hi ha presupost. Malgrat hi ha una ordenança municipal que obliga als propietaris de solars no urbanitzats a mantenirlos nets. (si no estic mal informat).
Per cert quan li vaig comentar, ara fa un any, me digué que no ho podrien fer perque era un solar en sol rústic. Li he dir que l'informaren malament, segons el PGOU 2007, es zona verde dins sol urbà i envolvat de sol urbanitzable.
(Supòs recorda que li vaig donar en má les fotos que demostren el mal estat del solar i la voravia pels vianants)
M'agrada ·  · 23 febrer a les 09:30 ·

***

Bon dia Rafel. Es pati de Ponent gairebé esta llest. Avui pintaven sa paret. Estaria bé que abans d'acabar es fes sa voravia, no sé si ho teniu present... Gràcies.
M'agrada ·  · 23 febrer a les 12:22 ·

***

Doncs en Juan Perez deia sempre que el problema a la nostra Inca es que en Torres no te cap poder a Palma..Doncs,a L'hospital de Manacor amb Pastor han fet enrere els retalls,mentre a Inca retallada va i be, i com diu abaix la noticia de Joan Payeras ,el sevici de Trauma a L´hospital d'Inca es desmantela!!....que cadascu pensi el que vulgui ,pero pareix que el meu amic censurat no anava malament!....(tot amb respecte ho vull dir ,perque no vull que me fagi fora el Batle d'aquest perfil)
M'agrada ·  · 23 febrer a les 14:29 ·

***

Ja podem fer resum de lo vist al ple d'avui. Esteim mol malament de diners,tenim una deuda bastant conssiderable. 2. Ses contes a Inca es presenten amb retard i malament. 3.Han llevat al club dels nostros majors les activitats que feian a ses alues perque no li pagan als monitors i el llogic que no vulguin fer feina de franc.4. Entenc perfectament que Torres fago fora gent a es facebook...avui ha demostrat en seu talant amb sa oposicio."AQUI YO SOY EL QUE CIERRA EL ORDEN DE PALABRA Y PUNTO" (palabras textuales).....
M'agrada ·  · 24 febrer a les 13:05 ·

***

La meva enhorabona als responsables de que haguem pogut seguir el plenari per "streaming", esper poder seguint-ne veurant més.
M'agrada ·  · 24 febrer a les 17:38 ·

***

Els veïnats del Camí Vell de Llubí hem de deixar els fems en terra, perquè ens ha desaparegut el contenidor. No crec que la culpa sigui de la madona de Son Ramis, com pensen alguns veïns.
M'agrada ·  · 24 febrer a les 21:47 ·

****

Una preguntita, voy conduciendo por Inca, llego a un cruce, tengo que salir a otra calle con bastante tráfico, pero resulta que hay coche aparcado en la esquina y ademas señalada con raya amarilla, no tengo visibilidad, llamo a la policia local, después de una hora tengo que volver a pasar por el mismo sitio y el coche sigue ahí, sin multa ni nada... me puede decir usted sin esto es normal?
M'agrada ·  · dissabte a les 11:42 ·

***

sobre el parquing de la estación quisiera dar mi humilde opinión sobre el tema; ese aparcamiento se construyo en plena bonanza economica sin tener en cuenta muchos factores y ya que se construyó con dinero publico debería ser para el pueblo y gratis, aqui en inca a nadie le gusta pagar por aparcar es un hecho es asín un inquero prefiere aparcar mal que pagar esa es la cruda realidad, por eso propongo que el parquing sea gratuito y amortizar el mantenimiento con paneles publicitarios en el interior del mismo, o que se pongan precios muy economicos y que la policia tenga mano dura y tolerancia 0 con los coches mal aparcados "obligando" de esta forma a usarlo,
Ja no m'agrada ·  · Ahir a les 12:50 ·