PRESENTACIÓ CANDIDATURA DE TONI BLANCOS A LA PRESIDENCIA DEL C.E.CONSTANCIA‏- Toni Blancos presentar a la sala de juntes del Nou Camp d'Inca la seva candidatura per la presidència del CE CONSTÀNCIA, a més de presentar també al seu equip de treball.
-El grup de Toni Blancos apareix a la fotografia que s'adjunta i està format per: Asseguts: Guillem Batle, Toni Blancos i Maria Lluïsa Ramis. Dempeus i d'esquerra a dreta: David Arnal, Jordi Guirado, Miquel Prats, Andreu Riera, Gabriel Martorell, Jaume Coll, Jose Medina i Faustí Torvisco. No apareixen a la fotografia però també formen part de la candidatura de Toni Blancos, Pep Balaguer, Andreu Mula i Aurelio Navas.
A més del grup que compon la candidatura, Toni Blancs compta amb un grup d'uns 15 col·laboradors desinteressats que ajudaran cada un en el seu parcel·la en els dies de partit, manteniment de la instal·lació del Nou Camp d'Inca o altres tasques que es vagin desenvolupant.
  
-La candidatura d’en Blancos es presenta amb els següents propòsits:
 1. Dur a terme una gestió econòmica que no provoqui dèficit, que optimitza els recursos disponibles i aconseguir que l'entitat es financi principalment amb els ingressos de socis, publicitats i donacions.
 2. Realitzar un adequat manteniment i tasques de millora en les instal · lacions del club.
 3. Augmentar el nombre de socis de l'entitat al mateix temps que el nombre d'assistents als partits del primer equip.
 4. Ascendir a la 2 ª divisió B, amb un pressupost viable i controlat, que estigui en relació lògica a la capacitat de generació d'ingressos que tingui el club en cada moment.
 5. Potenciar el futbol base, a través d'una profunda formació esportiva i humana, perquè en un futur el màxim de joves jugadors puguin arribar a formar part del primer equip.
 6. Que els equips que representin al Club Esportiu Constància competeixin a bon nivell esportiu i mostrin més bon comportament a tots els nivells en els diferents terrenys de joc.
 premsa Constància


Tags: Futbol inca, mallorca futbol, constanci, la constanci, nou cap inca,