El poliesportiu d’Inca continua sense tenir bar

0


PSM-IniciativaVerds critica que l’Ajuntament “encara no ha tret a concurs la concessió del servei”. “És desídia”, diuen.

La coalició PSM-IniciativaVerds d'Inca denuncià ahir que, quatre mesos després que s'inauguràs la remodelació del poliesportiu Mateu Cañellas, encara no ofereix servei de bar. Quan es reformà la infraestructura, l'Ajuntament reservà una sala per instal·lar-hi una cafeteria. Aquesta sala, avui, continua tancada.

El portaveu de la coalició econacionalista, Antoni Rodríguez, assegurà que "molts de ciutadans que han vingut al Mateu Cañellas, ja fos a un final de curs escolar o bé a un altre acte, se'ns han queixat que no hi hagués bar". El Mateu Cañellas té dues zones ben diferenciades: una de reservada per a la pràctica de l'esport (pavelló cobert, pista d'atletisme, pistes de tennis, pàdel, hoquei, etcètera) i les piscines, que només obren durant l'estiu i que els ciutadans d'Inca solen utilitzar massivament. No són unes piscines per practicar-hi natació, sinó per a l'oci familiar. A l'estiu, molts de ciutadans hi van a refrescar-s'hi i a passar-hi el matí. "És vergonyós que no hi hagi bar", es lamentà Rodríguez.