Buiden el celler d’Inca d’aigües fecals per llevar-ne el focus de moscards

0

La comunitat de veïns ha contractat una empresa especialitzada per netejar Es Molí Vell

Els veïns del carrer del Bisbe Llompart d'Inca posen fi al malson amb moscards i insecticides. Ahir, quatre camions cisterna varen recollir les restes d'aigües fecals que havien quedat embassades al celler Es Molí Vell, que des de fa una desena d'anys es troba abandonat. La comunitat de veïns de la finca, que havia intentat contactar amb el propietari del restaurant però que no n'havien obtingut resposta, ha contractat una empresa especialitzada en la neteja d'aigües fecals per posar fi al focus de moscards que afectava els comerços i habitatges propers.

D'aquesta manera, un grup d'operaris eliminà ahir les restes d'aigües fecals que inundaven Es Molí Vell a l'espera que això eviti que hi hagi més proliferació de mosquits que molestin als veïns. Per part seva, l'Ajuntament d'Inca encoratjà els habitants de l'edifici a fer pressió perquè es netejàs tota l'aigua i n'està fent el seguiment.

Els veïns resten a l'espera que Es Molí Vell quedi lliure d'humitats per poder arreglar les fissures de les dues fosses sèptiques i, per fi, liquidar per complet aquests insectes. Així s'evitarà que s'hagi de "gastar-se una doblerada en insecticides", com explica la propietària d'una botiga propera i que desitja que aviat desapareguin els moscards.