Tornen SES BUBOTES a SA LLUNAAA

0

T'agraden els dissabtes? Aquest t'agradarà més que cap altre!
Tornen SES BUBOTES a SA LLUNAAAA!!!
Carregats de bon rollo , nous temes i versions ... apunta: dissabte dia 30.. serà grossss!!
· Entrada gratuïta ·
Ses Bubotes - Sa LLuna Inca


Sa Lluna tenim a Madòna en concert

0

Què fas aquest divendres?
A Sa Lluna tenim a Madòna en concert!!
Si t'agrada sa verbena , ballar i passar-ho bé no t'ho pots perdre.
Recorda: l'entrada és gratuïta ;-)
Sa LLuna Inca - Madòna
#concert #incaciutat #mallorca


Across the Moon party a Inca

0

!!! NOTICIAS FRESHCAS !!!

Aquí tenim el gran cartell d'inauguració d'aquest 2016 amb Dj Maadraassoo desde Razzmatazz (BCN) acompanyat dels nostres 2 grans residents Dirty Appetite & Sideways(Official site)

Au ido... BON PROFIT! Vos esperam a tots ninios i ninias! PAMPATAPLAM!  ⚡🚀🌙


Factory Jam Sessions de Jazz a Inca

0

Dins la programació cultural de Fàbrica Ramis, feim una aposta decidida pel jazz de qualitat. Aquesta setmana presentem les FACTORY SESSIONS en format CONCERT DE JAZZ + JAM SESSION. Amb la banda convidada que integren Pep Garau (trompeta), Llorenç Barceló (piano), Pep Lluís García (batería) i Joan Garcías (contrabaix).

Agenda del Centre de Ioga / Yoga a Inca Satya

0




ENERO 2016

Sábado día 30. Enero 2016

JORNADA DE MEDITACIÓN EN SATYA de 10 a 13.30h

PROGRAMA ¡A partir de enero'16 cambio de horario de 10 a 13.30h!


10.00-10.30h    Toma de consciencia


10.30-11.45h    Meditación Kundalini


11.45-12.00h    Descanso - Té


12.00-13.15h    Meditación Gourishankar


13.15-13.30h    Despedida


Fechas jornadas meditación 2016

30 enero / 19 marzo / 30 abril /

28-29 mayo retiro yoga y meditación / 25 junio /

24 septiembre / 29 octubre / 26 noviembre / 17 diciembre


Rambla Abogados & Asesores Inca

0


Rambla Abogados & Asesores obre nova oficina a Inca

El despatx Rambla Abogados & Asesores ha obert una nova oficina a Inca, situada al Centre Bit Raiguer d’Inca (C/Selleters, 25). Amb aquest pas, la firma, amb seu a Palma, es compromet a estar més prop dels seus clients de la zona del Raiguer, oferint "serveis de qualitat i posant-los a la seva disposició amb l'objectiu d'obtenir la màxima satisfacció dels nostres clients", asseguren des del bufet.
En aquest nou centre de treball en el Centre Bit es prestaran els serveis habituals que s’ofereixen a les dues altres oficines de Palma.
  • - solucions integrals dins de l'àmbit personal i empresarial,
  • - serveis especialitzats en la creació d'empreses, associacions i fundacions i tramitació d'altes per a qualsevol tipus de figura jurídica,
  • - atenció integral als emprenedors, assessorament i tutorització per a la creació de la seva empresa,
  • - servei personalitzat d'assessorament jurídic, fiscal i comptable,
    gestió empresarial: comptable, laboral, RRHH, fiscal i financer,
    gestió d'assegurances, oferim una anàlisi i inspecció del risc per a cada professional o empresa, així com la gestió i administració de pòlisses d'assegurances més convenients per a cada circumstància,
  • - serveis jurídics; dret civil, dret mercantil, societari i concursal, dret penal, dret administratiu, dret laboral, dret de les noves tecnologies, dret nàutic i aeronàutic, serveis de mediació, fiscal i financer.



    Des de la seva fundació l'any 1999, Rambla Abogados & Asesores ha crescut i s'ha mantingut fidel a la seva filosofia inicial basada en la confiança, professionalitat i confidencialitat, oferint a tot moment un tracte personalitzat i directe, i prestant l'assessorament més adequat i les solucions més innovadores i eficients.




Sede Centre Bit
Oficina 12
C/ Selleters, 25
Centre Bit Inca
Tel: 871 954 777
Movil: 687 964 880


Exposición de fotografias en Can Monroig: "La cicatriz fotográfica" de Gabriel Ramon.

0

"La cicatriz fotográfica", fotografías al colodión húmedo de Gabriel Ramon.

Inauguración viernes 22 de enero a las 19,30 horas.
Entrada libre

Desde el año 2011, el fotógrafo Gabriel Ramon realiza una serie de retratos al colodión húmedo. Inventado en 1851, el negativo al colodión consiste en una emulsión depositada en una placa de vidrio que se ha de impresionar dentro de los minutos consecutivos. Esta técnica será abandonada ya en los años 1880, hasta que en los albores del siglo XXI un reducido número de fotógrafos reanude esta práctica obsoleta. Con un tiempo de exposición de una decena de segundos, unas condiciones de preparación del soporte y de revelado que rozan la hazaña, una emulsión muy fina y frágil, sujeta a las imperfecciones de la materia, el colodión húmedo es una técnica extrema, en las antípodas de la facilidad de la imagen digital. Como un contrapunto ultra-contemporáneo de ésta, los imágenes fantasmagóricas realizadas según esta técnica nos dejan percibir, como en el azogue de un espejo, nuestra imagen post-mortem.

"El retrato es para Gabriel Ramon un espacio de libertad, es un juego: zarandea la pose; acuchilla la carne… Conoce que la imagen emerge de lo amorfo y aspira a volver a este estado. En esta fragilidad reposa la fuerza de sus retratos, porque no sería capaz de petrificar la imagen (a pesar de que el modelo mantuviera detenidamente la pose) ni de renunciar al dinamismo (¿a la vida?) que siempre supo imponer en su trabajo en estudio.

No dejar nunca de ponerse a si mismo en apremios… Convertir la toma de vista en una lucha contra el tiempo multiplicando por mil el tiempo de pose. … Arriesgarse en cada imagen a que el sujeto se pierda entre los pliegues viscosos del colodión… ¿Podría la maestría volverse, al cabo de tantos años, enemiga de la creación? Al parecer fue lo que pensó Gabriel Ramon, después de cumplir los sesenta años, cuando decidió poner en peligro, con cada placa, su práctica cotidiana del retrato.

¿Puede hablarse de cicatrices fotográficas? La palabra es ambigua, pues nos remite tanto al referente (una herida en un cuerpo que va a ser fotografiado), como al cliché mismo: en este caso la "cicatriz" está infligida metafóricamente al negativo, por cualquier ruptura en la regularidad de la capa emulsiva. ¿Defecto del cuerpo o defecto de la imagen? En ambos casos, la "cicatriz" choca contra la representación que tenemos de un cuerpo liso y perfecto, o bien de una imagen exenta de errata. Sin embargo, hoy en día nuestras cámaras digitales abominan del desenfocado, de la imagen movida, de las pupilas rojas y de los desencuadres, obstáculos todos ellos a lo que las multinacionales que las fabrican llaman una "buena" fotografía.

Así, frente a la obsesión por la belleza del imaginario popular y la búsqueda de la perfección técnica de la imagen fotográfica, estas imágenes inquietantes y cuidadosamente imperfectas que constituyen el trabajo fotográfico reciente de Gabriel Ramon se nos antojan, más allá de su manierismo provocador, un buen ejemplo de la vía extrema por la que camina la fotografía contemporánea. El excelente retratista español, quien desde treinta años nos tiene acostumbrados a unas fotografías donde siempre está buscando la parte de belleza y la parte de humanidad que cada uno lleva en sí, cualquiera sea su edad y condición, se auto-impuso, con estos retratos al colodión húmedo que comenzó a realizar al principio del año 2011, un acotamiento que hace peligrar la destreza conseguida con miles de sesiones de pose en estudio, desde que en el año 1981 se instalara en Mallorca. Con tiempos de exposición de una decena de segundos, unas condiciones de preparación del soporte y de revelado que rozan la hazaña, una emulsión muy fina y frágil, sujeta a las imperfecciones de la textura, y sobre todo una modificación del espectro que aclara los colores fríos y oscurece los rojos, el colodión húmedo es una técnica extrema, en las antípodas de la facilidad de la imagen digital. Tiende a envejecer la piel, endurecer los rostros y malherir el cuerpo con sus « cicatrices argénticas ». Al final, la imagen al colodión húmedo – cuando se busca no atenuar sus defectos, sino al contrario integrarlos en la construcción de imágenes expresionistas– lo tiene todo para inquietar a todos estos que siguen obsesionados por la belleza y fascinados por la perfección."
Jacques Terraza
universidad de La Sorbone

(En la exposición presente, el esplendido y misterioso espacio de Can Monroig impuso casi necesariamente añadir una serie nueva, también realizada con la técnica del colodión húmedo: construcciones fantasmales, una obsesión de fin de mundo)

Nota de Can Monroig:

A principios de los años noventa Robert y yo vivíamos en la calle San Felio de Palma, nos habíamos conocido en un curso de fotografía publicitaria, a menudo pasábamos por delante del estudio de Gabriel Ramon en la calle San Jaime de Palma y siempre nos parábamos a contemplar los retratos expuestos en la vitrina que tenía a pie de calle. Retratos en blanco y negro, cuando lo habitual era el color, parejas con sus hijos posando con toda naturalidad, miradas y actitudes nada forzadas, transmitiendo expontaneidad; como si aquellas fotografías se hubiesen tomado un domingo por la mañana en el dormitorio de los padres, la familia recien levantada y los niños a medio vestir...
Durante años admiramos a Gabriel Ramon sin conocerle personalmente; hace unos meses, gracias a su mujer Michèle Froye, coincidimos con él y surgió la posibilidad de exponer en Can Monroig parte de la muestra que Gabriel presentó recientemente en el Centre d'études catalanes de la Université Paris-Sorbonne.
Nos sentimos verdaderamente orgullosos y felices de exponer unas fotografías que, y probablemente nos daréis la razón al verlas, parecen haber sido creadas para este espacio y la atmósfera que le envuelve.
Quienes queráis compartir con nosotros nuestro particular homenaje a Gabriel Ramon, estáis invitados a la inauguración que tendrá lugar el viernes 22 de enero a partir de las 19,30 h.

Marie-Noëlle Ginard Féron
Robert López Hinton




Lugar:
Can Monroig
C/Can Valella nº 22, Inca
tel 649186494

Inauguración viernes 22 de enero 2016 a partir de las 19,30 h.
La exposición podrá visitarse en el siguiente horario hasta el 27 de febrero:
jueves y viernes de 17 a 20 h, sábado de 10,30 a 13,30 h

Music amb art: Escola de musica a Inca Mallorca

1



Musicambart Music amb art

Escola de musica a Mallorca


Cardenal Cisneros nº 25, 07300 Inca


635770284 // 971 09 33 87

https://facebook.com/MusicAmbArt//

Los beneficios de tocar un instrumento


Practicar de forma habitual mejora las habilidades del lenguaje, la memoria, la conducta o la inteligencia espacial…

Durante la última década se ha generalizado la investigación con músicos profesionales para el estudio de la plasticidad del cerebro.

El motivo parece claro: para lograr una gran velocidad en los dedos, un músico necesita un gran entrenamiento mental. 

Un estudio realizado hace varios años ya concluía que un buen pianista o violinista pueden llegar a practicar 7.500 horas antes de cumplir 18 años.
Los trabajos elaborados con este grupo parecen verificar los beneficios que experimenta la fisiología cerebral cuando se aprende a tocar un instrumento.

Lutz Jäncke, profesor del Instituto Tecnológico de Zúrich (Suiza), ha recogido la mayor parte de los estudios realizados en la página web “Faculty of 1000″, donde más de 2.000 científicos relevantes opinan sobre la investigación científica principal.

Mejorar la inteligencia
Jäncke propone la música como terapia neuropsicológica, ya que mejora, sin duda, las habilidades del lenguaje, la memoria, la conducta o la inteligencia espacial (capacidad para percibir de forma detallada el mundo y formar imágenes mentales de los objetos).

Esta última es fundamental para los pensamientos de la vida cotidiana, desde solucionar problemas matemáticos complejos hasta envolver el almuerzo diario.

Un estudio llevado a cabo con niños de seis años, a quienes se enseñó a tocar un instrumento durante 15 meses seguidos, demostró que, al final del entrenamiento musical, todos los menores experimentaron cambios en su anatomía cerebral. 

Las áreas usadas para procesar la música resultaron ser mayores y más activas. 


Inauguració del Centre d’Educació Infantil Sol Ixent

0

Inauguració del Centre d’Educació Infantil Sol Ixent (0-6 anys)
Inca, 16 de gener.- Ahir es va inaugurar a Inca el Centre  d’Educació Infantil Sol Ixent (0-6 anys), amb unes instal·lacions completament adaptades als infants. El nou edifici compta amb dues plantes. Disposa de sis aules amb banys integrats, aula de psicomotricitat, menjador casolà i un pati de 175 metres quadrats. Varen assistir a l’estrena del Centre d’Educació Infantil el batle d’Inca, Virgilio Moreno; la directora general de Planificació i Ordenació de Centres, Rafaela Sánchez, el director general de Comunitat Educativa, Jaume Ribas i la regidora d’Educació d’Inca, Alice Weber, entre d’altres. La directora del centre, Carolina Serra, va agrair l’ajuda rebuda per part de les institucions i per part del personal del centre per posar en marxa la nova instal·lació. L’escoleta de Sol Ixent va néixer fa ara 36 anys a Inca i des d’enguany compta amb unes noves instal·lacions ubicades al carrer Llorenç Maria Duran, 74. El seu horari és de 6:30 a 19 hores. Sol Ixent està adscrit al Col·legi Beat Ramon Llull d’Inca.

Adjuntam dues fotografies de l’acte d’inauguració.


CARNAVAL INCA 2016: Sa Rua i Sa Rueta / Data i bases

0









Carnaval 2016



Sa Rueta, 4 de febrer



Sa Rua, 6 de febrer



L’Enterrament de la sardina, 9 de febrer















BASES CARTELL CARNAVAL – 2016

BASES REGULADORES DEL CONCURS PER SELECCIONAR I GUARDONAR LA MILLOR IMATGE PUBLICITÀRIA DESTINADA A PROMOCIONAR EL CARNAVAL 2016.


A) Objecte del concurs:

el present concurs té per finalitat promocionar la creació

artística i donar difusió al Carnaval d'Inca. Tenint en compte la Llei de la Propietat Intel·lectual, tots els drets de reproducció i difusió de l’obra guanyadora quedaran per sempre a favor de l’Ajuntament d’Inca.


B) Premi:

s’estableix la concessió d’un premi de 200 € al millor cartell o imatge publicitària. Aquesta quantita serà abonada al premiat amb la realització d'un ingrés al compte corrent per part de l’Àrea de Participació Ciutadana (tel. 971 507 123).


C) Participants:

pot participar en aquest concurs qualsevol persona, col·lectiu social o

empresa


Mes info: http://portal.incaciutat.com/wp-content/uploads/concursos-bases-cartell-carnaval-2016.pdf




BASES DE PARTICIPACIÓ AL CONCURS DE CARNAVAL - SA RUA


Per concursar en la categoria de carrosses, aquesta haurà d’anar damunt un camió o remolc d’unes dimensions mínimes de 4 metres de llarg, amb una altura màxima de 3,50 m i un màxim de 2,50 m d’ample (màxim 16 metres entre vehicle i remolc). Les comparses, les formaran un mínim de 10 persones. La resta de vehicles o grups que no reuneixin aquestes condicions no podran concursar a sa Rua.

Queda prohibit amollar COETS durant el recorregut de sa Rua.


LLOC D’INSCRIPCIÓ

: Al Casal de Joves Sa Fàbrica, Àrea de Participació

Ciutadana. (Avinguda de Lluc, 299 – telf. 971.50.71.23)

Horari: de 9.00 h a 14.00 h hores.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ

: de 15 fins al dia 25 de gener, a les 14.00 h. Aquelles persones que no s’hagin inscrit en el termini establert podran desfilar a sa Rua, però NO

ENTRARAN EN CONCURS.


Mes info: http://portal.incaciutat.com/wp-content/uploads/concursos-bases-sa-rua-2016.pdf



BASES DE PARTICIPACIÓ A SA RUETA (4 de febrer de 2016)


REQUISITS DELS SOL·LICITANTS.

La participació és lliure i s’hi poden inscriure tots

els grups de les escoletes i col·legis d’Inca (FINS A 4T DE PRIMÀRIA) que vulguin participar en la desfilada. EL TEMA O MOTIU, l’elegiran lliurement els concursants.

Aquests grups, els formaran un mínim de 25 nins o nines. Cada centre haurà d’aportar com a mínim 2 persones.

LLOC D’INSCRIPCIÓ.

Al Casal de Joves "Sa Fàbrica" ubicat a l'avinguda de Lluc, 299

telf. 971.50.71.23, a l'Àrea de Participació Ciutadana.

Horari: de 9.00 a 14.00 hores i de Dilluns a Divendres.

TERMINIS D’INSCRIPCIÓ.

Del 15 fins al dia 25 de Gener, a les 14 hores.

DISTINTIUS.

Els participants en la desfilada de sa Rueta hauran d’encapçalar el grup

amb una pancarta amb el nom del centre al qual pertanyen


Mes info: http://portal.incaciutat.com/wp-content/uploads/concursos-bases-sa-rueta-2016.pdf

Fisioterapia Mallorca - Miquel Mir

0





Centre de Fisioterapia, Osteopatia i Nutrició a Inca. 

A més ofereix teràpies manuals, làser, ultrasò, electroteràpia, ones de xoc, EPTE, crioteràpia, punció seca i altres. 

Miquel Mir Mulet 
Col·legiat número 748 del Col.legi oficial de fisioterapeutes de les Illes Balears.

Formació acadèmica

Llicenciat en Ciències de l'activitat física i l'esport per la Universidad Alfonso X El Sabio.

Diplomat en Fisioteràpia per la Universidad Alfonso X El Sabio.

Master en Osteopatia a l'Escola d'Osteopatia de Madrid.Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP). Universitat Politècnica de Madrid. 2006 – 2007.







Formació complementària


Curs de Tractament del dolor múscul-esquelètic mitjançant claus nutricionals. (Col.legi oficial de fisioterapeutes de les Illes Balears, 2012).

Master Universitari de nutrició humana i qualitat dels aliments (Universitat de les Illes Balears, 2011).

Curs d'us integrat de les TIC en centres educatius. Del pla de formació permanent del professorat de la Univesidad Camilo José Cela, 2010)

Curs de Psicopedagogia constructiva en centres educatius. Del pla de formació permanent del professorat de la Univesidad Camilo José Cela 2010.

Curs de Recursos didàctics i psicopedagògics: dinàmiques de relació interpersonal a l'aula. Del pla de formació permanent del professorat de laUnivesidad Camilo José Cela. 2010.

Noves tecnologies de la informació i la comunicació aplicades a l'educació. Del pla de formació permanent del professorat de laUnivesidad Camilo José Cela. 2010.

Curs d'estratègies didàctiques per a la millora de les capacitats en les diferents etapes educatives. Del pla de formació permanent del professorat de la Univesidad Camilo José Cela. 2010.

Curs d'Intervenció didàctiva i psicopedagògica en entorns escolars. Del pla de formació permanent del professorat de la Univesidad Camilo José Cela. 2010.

Curs d'Organització Escolar: Prevenció i control de la violència en els centres. Del pla de formació permanent del professorat de la Univesidad Camilo José Cela. 2010.

Curs: L'educació per a la convivència en el marc de la organització escolar. Del pla de formació permanent del professorat d'la Univesidad Camilo José Cela. 2010.

Curs de punció seca en la síndrome del dolor miofascial (punts gallet). Institut de postgrau en teràpia manual. València 2009.Curs de fisioteràpia esportiva. Abordatge amb teràpia manual. Clíniques Fisio-ON, Palma. 2009.

Curs de reciclatge sobre lesions de l'espatlla. Centre de Recuperació Funcional, Madrid. 2008.Curs teòric-pràctic d'embenat neuromuscular. Helios Madrid 2008.





Formació esportiva


Entrenador nacional d'atletisme per la Reial Federació Espanyola d'Atletisme. Madrid 2007.

Entrenador superior de natació per la Reial Federació Espanyola de Natació. Madrid 2005.

Submarinisme. Títol de busseig per PADI "Advanced Open Water Diver" Núm. 0408E52378. El 2004.

Entrenador personal. Col·legi Oficial de Llicenciats en Educació Física de la Comunitat de Madrid 2004. (COPLEF).

Natació de 1984 a 1994, federat des de 1988. Amb assistència a Campus Promeses el 1992.

Tennis de 1988 a 1997, federat des de 1994.Bàsquet de 1996 a 2000, federat. Assistència a III Jornades de Perfeccionament el 1997. 

Inca. Coneixements a la pràctica de la majoria dels esports i en activitats a l’aire lliure. 




TELÈFON
608 83 04 02
hola@fisioterapiamallorca.com

HORARI
Dilluns a divendres
de 09:00 a 13:00 hores
de 16:00 a 20:00 hores

Miquel Bisellach, 14



Sant antoni i sant sebastia 2016

0

16 de Gener
20h Encesa del tradicional foguero. Torrada, pa i vi de franc. Ballada Popular a carrec dels Revetlers del Puig d'Inca.

17 de Gener
9h Missa Solemne per honorar Sant Antoni - Santa Maria la Major
10.30 Beneides a la Gran Via Colom.
Xeremiers, ballada de dimonis, mollada de coloms, etc Plaça Llibertat.

20 de Gener
19.30 Missa Solemne per honorar Sant Sebastia a l'esglesia de Sant Domingo.
20.15 Rosari amb acompanyament de guitarres i prego de Sant Sebastia al Carrer Sant Sebastia d'Inca

21h Torrada, pa i vi de franc. Ballada Popular - Carrer de Sant Sebastia d'Inca


JUSTFIT INCA: Adelgaza, Tonifica, Reduce celulitis, etc

0

JUSTFIT INCA

Descubre los beneficios de la electroestimulación;
Adelgaza, Tonifica, Estiliza tu cuerpo, Reduce celulitis, Reafirma gluteos, mejora circulación sanguinea.... y mucho más...
Ya puedes disfrutar de nuestros 2 centros de electroestimulación muscular en el norte de Mallorca.

INCA: Calle Miguel Bisellach nº 14


Solicita tu demostración 629784697 / 638449074 / 971891856


Centre d'Art Sa Quartera Inca Mallorca

0



Centre d'Art sa Quartera


L’edifici va ser construït el 1918 i rehabilitat en els anys vuitanta. Acull exposicions temporals d’art contemporani, especialment dedicades als artistes locals.

Horari
De lunes a sábado de 18:00 a 22:00 h y jueves y sábados de 10:30 a 13:30 h.
Dirección:
Plaça de la Quartera, s/n. INCA




Curso de Comic e Ilustración en la Fabrica Ramis de Inca

0



Estrenamos un nuevo curso de Comic e Ilustración en la Fabrica Ramis de Inca este próximo 9 de febrero.
Tendremos dos horarios, infantil (menores de 13 años) y adultos, si queréis aprender a desarrollar vuestras propias historietas o sencillamente desarrollar vuestras habilidades en dibujo o pintura ¡no lo penséis más, esta es vuestra oportunidad!
¡Recordad que tenemos plazas limitadas!
Cualquier duda o sugerencia que tengáis y todos los interesados mandadnos un mensaje privado a esta página o a nuestro correo academiadibujoinca@gmail.com os atenderemos a la menor brevedad.
¡¡Haced caso a Darth Vader y apuntaos!!

649 73 44 24




Centre Cultural: Cas Metge Cifre Inca

0




Aquest casal modernista situat al centre d'Inca és propietat de Colonya Caixa Pollença, entitat que ha cedit el seu ús a l'Ajuntament de la ciutat. La planta baixa està destinada a diverses activitats culturals, encara que habitualment funciona com a sala d'exposicions, el mateix que la resta de l'edifici. Manté l'antiga distribució d'habitatge familiar i, segons les necessitats de cada muntatge, s'utilitza també el menjador, algunes habitacions i el buit de l'escala.

Telefon:
971505230

Horari:
De lunes a viernes de 18:30 a 20:30 h.
Direcció:
Palmer, 31. 07300 INCA.
Mallorca