El Pi-Inca demana a l’Ajuntament que aturi els projectes “amb fins electoralistes”

0



El Pi-Inca demana a l’Ajuntament que aturi els projectes “amb fins electoralistes”



El comitè local del Pi-Inca, encapçalat pel seu president Gori Ferrà, denuncia que l’equip de govern municipial “gasta els doblers de tots en obres prescindibles i no urgents en any electoral”.



13 de gener 2015 

“L’equip de govern de la nostra ciutat és com un mal estudiant: ho deixa tot per a final de curs, en aquest cas, per a final de legislatura. Però amb una diferència important: l’estudiant ho fa per desídia. El Consistori ho fa amb fins electorals”. És la denuncia que fa el president del Pi-Inca, Gori Ferrà, davant les accions iniciades per l’Ajuntament inquer en els darrers mesos.

Segons Ferrà, “la falta de planificació, estratègia i consens ens han duit a un fracàs rere l’altre en la majoria de les inversions que s’han fet. S’estan tudant els recursos només per l’afany de tallar una cinta o posar el nom a una placa mentre s’hipoteca el futur de la nostra ciutat.” I n’assenyala alguns exemples, com ara “el mercat cobert o la Plaça Mallorca”. En aquest sentit, des del Pi-Inca recorden que “les grans obres en any electoral són pròpies d’una manera de fer política vella i antiquada, incompatible amb els nous temps que vivim. A 5 mesos de les eleccions no és el moment de gastar els nostres doblers”.