30a Cursa popular Sant Silvestre d'Inca

0


30a Cursa popular Sant Silvestre d'IncaSortida i arribada: Poliesportiu municipal Mateu Cañellas (Inca)

Recollida de dorsals: Dia 31 de Desembre de 9:00 h a 15:00 h

El termini d’inscripcions anticipades a la cursa és fins al 27 de desembre a les 14:00 h o bé fins que s’esgotin les places disponibles.

Els drets d’inscripció d'aquesta cursa, dins del termini establert com a anticipat, és de 7 €. El cost de lloguer del xip és de 3 €. Aquest import no és reintegrable. El xip és personal, intransferible i imprescindible per participar-hi.

El preu d'inscripció fora del termini establert és de 12 € (amb dret a camiseta tècnica) i de 10 € (sense dret a camiseta tècnica).

Es limita l'inscripció amb dret a obsequi de la camiseta tècnica a 1.000 atletes.Categories:

Absolut masculí (fins a 34 anys)

Absolut femení (fins a 34 anys)

Veteranes (de 35 anys en endavant)

Veterans (de 35 anys en endavant)

***

30a Cursa popular ESCOLARS Sant Silvestre d'IncaSortida i arribada: Poliesportiu municipal Mateu Cañellas (Inca)

Recollida de dorsals: Dia 31 de Desembre de 9h00 a 15h00

El termini d’inscripcions anticipades a la cursa és fins al 27 de desembre a les 14 h o bé fins que s’esgotin les places disponibles.

Aquesta cursa serà oberta a totes les persones, de qualsevol nacionalitat i sexe, federades o no de 8 a 15 anys complits que desitgin participar-hi, d’acord amb quadre de curses. És seva la responsabilitat de reconèixer el seu nivell de condició física necessària per afrontar aquesta prova.

Els drets d’inscripció d'aquesta cursa, dins del termini establert com a anticipat, que també inclouen el xip de l’organització per als participants, tendran un cost de 3 €/participant. Aquest import no és reintegrable. El xip és personal, intransferible i imprescindible per participar-hi.

Es limita la inscripció amb dret a obsequi de la camiseta tècnica els 100 primers atletes inscrits.

A partir de la inscripció 101, els atletes que ho desitgin podran participar en la cursa, però no tendran dret a l’obsequi de la camiseta tècnica. Per això només abonaran el preu de 2€.

CATEGORIES:

Benjami Masculí i Femení

Alevi Masculí i Femení

Infantil Masculí i Femení

Cadet Masculí i Femení